Vi kom med 😀👍

Nu hĂ€nder de massa roligt framöver! Km (kretsmĂ€sterskap i viltspĂ„r) pĂ„ lördag! Ska bli lite spĂ€nnande 😀! 

1 maj blir de inofficiell utstĂ€llning i Mariebergsskogen med Diza o Spade 😀! Va 6 staffar med men Spade Ă€r ensam tysk! Är ju bara en rolig grej och ska bli sĂ„ mysigt för Birgitta (Barran o Dizas uppfödare) kommer med en valp ur senaste kullen. Ulrika och Vilja ska med och Ulle skulle med och heja 😀! Och sĂ„ Ă€r de fler som kommer sĂ„ ska bli lite kul! 

Och idag fick jag mail om att jag och Diza kom med till GrangĂ€rdeprovet 😀😀😀!! En viltspĂ„rscup. Öppenklass pĂ„ lördag och elit pĂ„ söndag 😀! Och bĂ„de Ulle och Karin kom ocksĂ„ med 😀!  Blir en utmaning de ocksĂ„ 😀! De Ă€r i mitten pĂ„ maj sĂ„ nu blir de mkt hund 😀! 

Idag var vi pĂ„ LASA kursen! Fick ett "eftersök" dĂ€r tvĂ„ rĂ„djur blivit pĂ„skjutna och kunde Ă€ven finnas fĂ„gel med. Hittade bĂ„da klövarna och lite olika fynd efter vĂ€gen. Men hon fick slita och var smĂ„tt galen in i mellan Ă„t. SĂ„ jĂ€dra het! Men hade lite störning med oss av en harunge som studsade runt i spĂ„ret framför oss 😂! 

Imorrn blir de ett kort lĂ€tt spĂ„r sĂ„ hon har de med sig innan vi ska i vĂ€g pĂ„ lördag 😀! Sen mĂ„ste vi trĂ€na pĂ„ de svĂ„rare spĂ„ren ett par gĂ„nger innan vi ska i vĂ€g till Dalarna 😀!

Spade fick lukta pĂ„ gris idag de va spĂ€nnande de 😀! 


Försöka sova nĂ€sta och vĂ€nda rĂ€tt dygnet lite efter en jobbnatt! 

Hade gott 😀

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0