PÄ bÀttringsvÀgen!

Har haft nĂ„n knepig förkylning som har hĂ€rjat ett tag som inte riktigt vill ge med sig! Ont i huvudet, kroppen och sĂ„ hade jag feber i ett par dar förra veckan. IgĂ„r kĂ€nde jag att energin va tillbaka 😀! SĂ„ hĂ€rligt! 
Pappa Ă€r snĂ€ll och har tagit stallet ett par dar och Ă€ven idag! Hundarna fick en liten lĂ€ngre runda igĂ„r, lite över 2 km bara men bĂ€ttre Ă€n inget. FĂ„r sĂ„ dĂ„ligt samvete. Barran klagar inte för hon vill Ă€ndĂ„ inte ut 😝 men de andra tvĂ„ Ă€r inte allt för nöjda! 
Vill ha barmark fast först rallyt och dĂ„ mĂ„ste de va massa snö 😀! 
Hoppas pĂ„ bra lön nu i januari dĂ„ blir de gymkort fram till maj typ. Ska ta tag i löptrĂ€ningen bara isen försvinner och sĂ„ hoppas jag kunna köpa ett simkort till vovvarna nu sĂ„ de fĂ„r bra trĂ€ning 👍! 

Ska försöka lĂ€gga om kosten och skippa mjöl o socker. Och dra ner kolhydrater en hel del. 

KĂ€nner mig taggad inför vĂ„ren 😀, ska bara fĂ„ tillbaka all energi sen jĂ€drar 😀! Men dagarna blir lĂ€ngre o lĂ€ngre nu och dĂ„ kommer energin ocksĂ„ 😀! 

Jobb imorrn med sen Ă€r jag 3 ledig och börjar nĂ€sta vecka med en kvĂ€ll pĂ„ mĂ„ndag 😀👍! Helgen kommer bli lugn! Hoppas pĂ„ att kunna jaga nĂ„n dag, fint vĂ€der o lĂ„ngrundor 😀👍! 

Nej ut pĂ„ en promenad nĂ€sta! 

Hade gott 😀

Bjuder pĂ„ lite sommarbilder 😀👍! 

Barran o Diza nĂ€r vi var ute pĂ„ sjön 😀! Barran hatar att bada o simma men Diza slĂ€nger sig i 😀




Barran tycker de Ă€r bĂ€ttre pĂ„ land och vĂ€grar gĂ„ 😂

Lek o bus 😀

 

Lite bilder 😀

Febern har gĂ„tt ner 👍! Det har kommit snö 👍! Jobb imorrn sen helg och förhoppningsvis jakt! Va rĂ€dd att jag skulle missa detta men med lite tur sĂ„ hĂ„ller sig febern borta nu 👍! Annars fĂ„r de vĂ€l bli sofflĂ€ge men hoppas verkligen att jag kan bli med!

Älskar denna bilden frĂ„n Ă€lgjakten 😍!

Manni ❀


Spade en av de första gĂ„ngerna jag slĂ€ppte han 😀

Barran Ă€r mysvovven đŸ˜â€ïž

Haha Manni har sina idĂ©er för sig som att rulla sig i vattenpölar 😂

Lite mys i skogen 👍

Diza i hennes nya sele 😀!

FrÄn ett trÀningspass i ridhuset!




PĂ„började klicka in Spade förut och tjejerna fick köra lite med pallen! Orkar ju inte gĂ„ nĂ„n lĂ€ngre promenad sĂ„ Spade va riktigt missnöjd och flög runt hĂ€r inne. Men nu sover de allihop 👍! Perfa nĂ€r man inte orkar nĂ„t och kunna sitta i soffan och trötta ut dom 😀👍! 

Hade gott och njut av snön för den försvinner vĂ€l lika fort som den kom 😝

Nytt Ă„r och ska försöka va bĂ€ttre pĂ„ att uppdatera hĂ€r 😀

Förra Ă„ret va ett bra Ă„r pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt och vis 😀! Slog nĂ„gra personliga rekord nĂ€r de gĂ€ller att jogga. Nu lĂ€r jag ju dock fĂ„ börja om! Har en kamp med mig sjĂ€lv i perioder som jag inte alltid gĂ„r vinnande ur. Men förhoppningsvis sĂ„ ska jag ha lite mer jĂ€vlaranama nu 😀! MĂ„ste skĂ€rpa mig!

HundĂ„ret har varit lite tĂ€vlingar i rally i början pĂ„ Ă„ret men Diza va inte pĂ„ hugget sĂ„ la ner. Nu i höst har de slĂ€ppt en del med lydnaden iaf 👍! Hon har fĂ„tt tre raka ettor i öppenklass i viltspĂ„r och blivit viltspĂ„rschampion 😀! Nu blir de nya mĂ„l! Vill fĂ„ till sista starten i fortsĂ€ttningaklassen och fĂ„ titeln dĂ€r. Hoppas att de slĂ€pper lite mer pĂ„ lydnads fronten och komma till start dĂ€r. Sen ska vi med pĂ„ nĂ„n viltspĂ„rscup (2-dagars) och dĂ„ Ă€r de öppenspĂ„r ena dagen o elitspĂ„r andra 😀!

Barran fick titeln i fortsĂ€ttningsklassen. Gjorde en start i avancerad men detta med att gĂ„ pĂ„ höger sida va jĂ€tte konstigt 😂! SĂ„ rĂ€ckte inte hela vĂ€gen. Men har trĂ€nat lite pĂ„ de i höst sĂ„ de har slĂ€ppt! SĂ„ kanske nĂ„n start dĂ€r fast jag sa att jag inte skulle 😝! Ska ge skott trĂ€ningen en chans till för hon klarar ju liggetiden i öppenspĂ„ren. Och hon har inte varit skott rĂ€dd frĂ„n början. Vi fĂ„r se 😀. 

Har fĂ„tt hem en liten tysk jaktterrier. Han fick en rivstart nĂ€r de gĂ€ller viltspĂ„r 😀! Klarade precis anlagsklassen i viltspĂ„r. Han va skit duktig sĂ„ ska försöka mig pĂ„ öppenspĂ„r med han med 😀. Det har skjutits 3 grĂ€vlingar för han nu i höst, och han har fĂ„tt trĂ€ffa pĂ„ en rĂ€v som flög upp ur grytet men jag hĂ€ngde inte med. Har lite planer för han med detta Ă„r 😀!

Hela hösten/vintern har jag tillbringat mkt tid i skogen och jagat. GĂ„tt mkt som hundförare och lĂ€rt mig en hel del. Även lĂ€rt mig en hel del inom grytjakt! Men finns mkt kvar att lĂ€ra 😀! 

Skickat in papper till polisen om att bli eftersöksjĂ€gare pĂ„ trafikskadat. VĂ€ntar pĂ„ svar. 

Nu ska jag satsa pĂ„ att bli av med en förkylning och sen ska jag komma igĂ„ng med löptrĂ€ningen och vovvarnas trĂ€ning 😀! 

Hade gott!











RSS 2.0