HELG!!!!!!

Fan va gött!!! Hela denna dag har varit toppen! Kul dag pÄ jobbet! Inte varje dag som cheferna stÄr beredda med vattenpistoler innan för dörren nÀr man ska in pÄ lunch :)! Blött blev de!
Efter jobbet Äkte jag och hÀmta hundarna och snodde ett par kortbyxor av pappa och ett linne av mamma sen Äkte jag till sjön! Efter en stund kom Elin och hennes mamma med 3 hundar till och kul hade dom! Barran blev överlycklig och fÄ trÀffa Bruno igen :)! Bada gjorde de med! Sen Äkte jag hem o duscha och Elin kom efter sÄ Äkte vi till Kristinehamn och grilla med Maria och Jocke! Hur mysigt o trevligt som helst! Blir snart igen och de va toppen för hundarna kunde va med!
Nu blir de sÀngen och i morgon ringer klockan tidigt och dÄ blir de att styra bilen mot Molkom och stÀlla ut Barran! Efter de sÄ blir de hem och packa om och styra mot Avesta :)!
LÀngtar, kommer bli sÄ jÀvla bra och ska bli sÄÄÄÄ underbart och fÄ krama om Emelie! Och bara fÄ sÀga va för jÀvla bra hon Àr!
SÄ för att avrunda sÄ kan inte helgen ha börjat bÀttre och den kommer fortsÀtta va hur bra som helst!
Nu sÀger jag puss och go natt!!


Slapp dag

Borde gjort sÄ mkt men har suttit pÄ balkongen hela förmiddagen.
Hundarna Àr fortfarande trötta efter igÄr vilket Àr vÀldigt skönt. Sen denna vÀrmen hjÀlper ju till en del med. Barran mÄr inte alls bra nu!
Börjar jobba vid 16 och kör dagen i morgon. Sen Àr de helg! DÄ blir de utstÀllning pÄ lördag med Barran sen en tripp upp till Avesta :)! Perfa helg med andra ord! Missar dock den stora festen i morgon men de lÀr ju bli fler!
Borde gjort sÄ mkt idag men har inte haft nÄn ork direkt. Men de hinns med! Ska försöka styra lite mat kanske! Ska kolla lite kurser med att lÀsa till hösten! Finns ett par lockande faktiskt :)! Och sen att man trÀffar lite nytt folk med Àr inga fel :)!
Och nÀsta helg ska lilla söta Milton döpas och jag har fÄtt Àran att bli gudmor :)! SÄ nu mÄste jag hitta nÄ roligt att köpa inte lÀtt de dÀr!
SÀtta lite fart nÀsta men idag stÄr allt imot kÀnns de som!
Hade gott i de hÀrliga vÀdret :)!


Lite blandat frÄn dagen =)













Tar med nÄgra bilder till =)






Fick en del gjort :)

Jobbade kvÀllen igÄr och innan man kommer hem och ut med hundar sÄ drar kl i vÀg.
05.20 ringde klockan i morse, lite konstigt för de va ett tag sen! Men de va bara att flyga upp göra dig i ordning och i vÀg med hundarna.
Sluta 16 i dag och jag va sÄÄÄ trött, denna vÀrmen Àr man ju inte van vid heller sÄ de blir ju nÀstan en chock!
Efter jobbet körde jag hem Micke. NÀr jag kom hem hade pappa varit hem med hundarna sÄ de va bara att gÄ ut med dom!
In igen och samla ihop klÀderna som skulle tvÀttas och ner till tvÀttstugan! Greja lite inne sen nÀr jag hade hÀngt tvÀtten drog jag hem till mamma och pappa.
Passade pÄ att ta med tÀckena som jag har till hundarna och tvÀtta dom dÀr, lite lÀttare nÀr man kan hÀnga ut de! Plockade Àven i ordning i bilen och slÀngde allt skrÀp!
Kom hem strax innan 22 och ner i tvÀttstugan och hÀmta upp alla klÀder. Sen va bror min gullig och hjÀlpte mig att bÀra bort alla burkar och skit som har stÄtt i en sopsÀck pÄ balkongen! Fan va Àckligt de Àr, nu fÄr de va stopp pÄ fester hos mig iaf! För killar dricker bra mÄnga öl och de blir galet mkt burkar :P.
Nu snarkar hundarna efter att ha hĂ€rjat hela eftermiddagen :)! Är nĂ„ visst med landet nĂ€r man har hund. Bara detta med att kunna ha dörren öppen och de kan va ute och njut :)!
ÄndĂ„ i förmiddags sĂ„ fick jag nĂ„ cp anfall och bara kĂ€nde va gött de vore att bo i stan öhhh hĂ€nger inte med sjĂ€lv i alla mina turer.
Och de bÀsta idag har nog varit att linne o kortbyxor Äkte pÄ efter jobbet och resten av veckan kommer bli lika varm, jag GILLERT :D!!!
NÀ nu sÀger jag go natt mkt pÄ g i morgon och sÄ ska de bli skönt att inte stÀlla klockan! Natti natti


MĂ„ndag

Frulle o kaffe pÄ balkongen med brorsan! Varmt vart de, vÄgar man hoppas att sommaren Àr hÀr?! De Àr hur skönt som helst! Men de blir ju ÀndÄ att man klagar att de Àr varmt!
Om den hÀr vÀrmen ska hÄlla i sig sÄ gÀller de att aktivera hundarna tok tidigt eller sent! Barran gillar inte vÀrmen! Inte och hÀrja i iaf. Den lilla har jag inte mÀrkt sÄ mkt pÄ Àn mer Àn att hon inte gillar kyla o regn!
Denna sommaren ska Barran bada sjÀlvmant, har kastat pinnar i vattnet och dÄ gÄr hon iaf i :)! Bara jobba vidare! Den lilla vill inte gÄ i!
Nej om man ska gÄ hem och greja lite innan jobbet kanske och försöka styra upp hundvakt för ikvÀll o i morgon!
KÀnner pÄ mig att denna vecka kommer gÄ snabbt! :)
Hade gott i solen!!


SommarvÀrme :)

Första kvÀllen de har varit lite vÀrme UNDERBART :D!!
Och andra feberfria dagen sÄ i morgon blir de jobb! Skönt och om nÄgra dagar hoppas jag vara i full gÄng igen med promenader :)!
I morgon mĂ„ste jag bestĂ€lla klĂ€nningarna till dopet o bröllopet :)! Försöka greja lite hĂ€r hemma ligger lite efter men nu ska Ă€ven lĂ€genheten fĂ„ sig en omgĂ„ng! Är sĂ„ skönt att kĂ€nna att energin börjar komma tillbaka!
IkvÀll har jag tagit de lugnt och sett pÄ film med brorsan! Nu ska jag sova men nÀr de blir varmare o ljusare sÄ Àr de sÄ svÄrt att komma i sÀng i tid. JobbkvÀll i morgon sen dagen pÄ tisdag! Ska bli skönt att jobba, för en veckas sjukdom blir sjukt lÄngsamt!
Nu ska jag sova! Natti natti!


Hundbus!!

GÀrden kan va bra till mkt nÀr man inte vill/fÄr slÀppa hundarna i skogen! Detta gÀrde Àr Àven en av vÄra kohagar :)! Men denna vecka har de inte varit mkt bus pga min förkylning men till veckan ska de fÄ hÀrja igen!
Min i pappas kur har hjÀlp lite, har dock överdoserat bricanylen o nÀssprayen men nöden har ingen lag! PÄ mÄndag blir de ringa farbror doktor för ett pricktest o se om de visar nÄt nu. Gjorde ett för ca 5-6 Är sedan och dÄ va jag inte allergisk iaf men sÄnt kan ju Àndra sig! Blir att jobba pÄ mÄndag :) nu Àr jag trött pÄ detta bara hoppas att febern hÄller sig borta!! Varit feberfri idag iaf :)!
NÀ nu sÀger jag god natt! Se om jag kan somna nu! Brorsan Àr ute och hÀrjar och dÄ Àr jag alltid lite orolig av mig nÀr jag inte Àr med sjÀlv! Men han vet ju att han bara kan ringa! Ja han Àr vuxen men han Àr Àven min lillebror!
Puss o go natt!


Fina tjejen <3


Saknar!!!

Ibland kan jag bara sakna vissa saker och bara önska att jag vore dÀr igen! Drömmer om de iaf!
Jag Àlskade verkligen att ha Wilma min gamla tÀvlingsponny! Hon gav mig sÄ mkt, visst fick jag prioritera bort en del men de va vÀrt allt i hop!! Sen att jag hade förÀldrar som stÀllde upp och betala all trÀning och körde mig land o rike runt, inte mÄnga som gör!
Nu nÀr jag stÄr pÄ egna ben har jag inte ekonomin till detta för de Àr nÀstan ett mÄste att kunna ha uppstallat vid ett ridhus vinterhalvÄren. Och ska de satsas sÄ ska de göras ordentligt vilket innebÀr ridning 5-6 dagar i veckan! Men oavsett sÄ kommer jag nog aldrig bli sÄ duktig igen! Inte i hoppningen iaf, vurporna har satt sina spÄr sÄ jag Àr inte sÄ tuff lÀngre! Men Àn sÄ lÀnge Àr de lÄÄÄÄngt bort!! Kanske en dag nÄn gÄng Àr jag dÀr igen! Men oavsett sÄ Àr de underbara minnen! Usch nu kommer tÄrarna men skam den som ger sig! Jag ska upp pÄ hÀstryggen igen, vill börja tÀvla, vill ha de jag hade! Alla mÄl, trÀningarna, glÀdjen, motgÄngarna och bara den dÀr kÀnslan man har nÀr man Àr i stallet! HÀst har jag ju i och för sig men de Àr ju ingen jag tar hand om eller kÀnner mig delaktig i. Visst jag gjorde en del "förjobb" innan hingstbetet sen har han stÄtt pÄ FÀrjestad! Idag lÀget skulle de rÀcka och ha ett travsto med bra stam och motionsrida pÄ och komma igÄng och kanske ta nÄgot mer föl! Den som lever fÄr se! Nu ska jag sova vidare, behövde rensa skallen lite! Kommer en bild pÄ mig och Wilma <3


En dag i taget...

NÀr man inte fÄr nÄgon vidare hjÀlp av sjukvÄrden direkt sÄ fÄr man ta saken i egna hÀnder. Pappa sÀger att jag ska ta en allergitablett om dagen, han har till och med varit o köpt tabletter. SÄ bÀst att göra som han sÀger!
Jag trycker i mig vitlök tur att ingen behöver vara nÀra mig, jag kör med Nasonex nÀssprayen o bricanyl. Nu jÀvlar ska jag bli frisk! VÀgrar krÄngla med gripen i morgon och jag vill inte behöva sjukskriva mig nÀsta vecka! Jag tror pÄ min egna behandling!

I slutet pÄ juni sÄ blir de valpkurs för Dizas del. Och jag kommer gÄ den pÄ Hunderverket hos Maja. Har bara hört bra om henne förutom 2 st som va mindre nöjda!
Jag tror de kommer bli hur bra som helst! Har ju sett t ex Ulrikas hundar, hon har gÄtt kurser dÀr! Hon höjer sÀllan rösten, hundarna Àr glada o verkligen gillar att jobba o ja skit bra helt enkelt!
Ska gÄ en kurs med Barran lÀngre fram ska prata lite med Maja om de om man kanske ska "börja" om lite. Har ju jobbat i ett Är nu (ungefÀr) pÄ att peppa och lyfta upp henne. Men om jag höjer rösten eller lÄter bestÀmd som jag mÄste ibland för att hon inte lyssnar, som jag hoppas o vill slippa för de Àr varken kul eller ser bra ut nÀr man stÄ o gapar o skriker pÄ sin hund. Vissa gÄnger stÀnger hon bara av och vissa gÄnger blir hon gör lÄg och "kryper" fram! TrÀnar jag lite lydnad gÄr hon lite bakom eller lite framför, rÀttar man till de sÄ blir hon lÄg! MÄste fÄ henne att tycka de Àr kul! NÀr jag har en mjukosttub i nÀven Àr hon helt plötsligt med pÄ noterna!
Men Maja kan sÀkert hjÀlpa oss dÀr. TÀnkte nÀstan prova rallylydnaden med henne bara jag fÄr "igÄng" henne! SpÄrandet har vi tagit ett par veckors paus i frÄn men bara jag blir frisk nu ska vi pÄ det igen! Se om man kan smyga igÄng Diza lite pÄ de nu nÀr hon har blivit lite större!
Nu ringde bror min och ville bjuda pÄ frukost sÄ dags att kliva upp kanske! Ha en bra dag o njut av de fina vÀdret ni som kan!


SkrÀll...

Att jag somna i soffan!! Hitta en ficklampa och lyste med bak i halsen och de ser skumt ut!
Bad Rickard att titta förut eftersom jag inte kunde se nÄt sjÀlv och fick bara till svar att de sÄg konstigt ut och dÄ va jag ju tvungen att se sjÀlv! Ser ut dom sÄr/sprickor, svullet och dd kanske Àr en stor blÄsa pÄ varje sida svÄrt att se. Vet bara att de enda som hjÀlper Àr Ipren i nÄn timme. MÄste nog ringa vÄrdcentralen och höra med dom men de Àr vÀl stÀngt i morgon?! Se hur de Àr i morgon!
NÄgon som har sÀsong 3 av tre kronor?! LÄnar gÀrna i sÄ fall :) mÄste ju se hur de gÄr nu :)!
Missar Kingens löp pÄ söndag tack vare att ingen kan/vill byta turer! Inge bitter! De som brukar kunna stÀlla upp och byta jobbar inte den helgen sÄ de Àr bara att köra pÄ! Men trÄkigt Àr de! Men de blir fler gÄnger fÄr vi hoppas :)!! Nu ska jag somna om fast pÄ rÀtt stÀlle :P!
Natti natti


BlÀÀÀÀ

KÀnns som de blir bakslag Àckliga hosta i natt men bara de slÀpper i bröstet sÄ man kan hosta upp skiten! Gör ju ont med torrhosta!!
MÄst ha ett mÄttband idag med sÄ jag kan klicka hem en klÀnning till bröllopet :)!
Blir sofflÀge hela dagen i dag med inne pÄ dag 3 nu! Hoppas de kÀnns bÀttre om ett par timmar! Jag Àr ingen sitta still mÀnniska!! Ser ju inte ens ett enda tv program!
Hundarna har hÀrjat nu pÄ morgonen de Àr vÀl fulla av energi nu stackarna! Men de kan inte hjÀlpas hjÀlpt nu för jag har ingen ork Àn!


Lite bÀttre idag!!

Idag Àr jag lite bÀttre iaf! Inte lika hög feber idag iaf. Ska va hemma i morgon med sen hoppas jag att vara tillbaka pÄ jobbet pÄ torsdag!
FÄr lite dÄligt samvete för hundarna, Barran Àr snÀll och hÄller sig lugn de Àr precis som om hon fattat! Men den lilla hon Àr jÀtte snÀll men de mÀrks att hon kryper ut skinnet in i mellan Ät! Och dÄ fÄr jag sÄ dÄligt samvete att jag inte orkar med dom! Men snart Àr de som vanligt igen bara denna jÀvla feber försvinner. Hittade Tre Kronor sÀsong 1 och 2 sÄ jag har nÄt att sysselsÀtta mig med iaf :)!
HÄller pÄ att att lÀra mig blogga frÄn telefonen och de gÀller att ha tÄlamod kan jag lova!
Nu ska jag fortsÀtta glo pÄ tven i brist pÄ annat! Hade gott!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780438/images/2012/pic_202666942.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780438/images/2012/pic_202666942.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2780438/images/2012/pic_202667050.jpg" class="image">


Första utstÀllningen :)

Ja i lördags va vi i Kristinehamn pÄ utstÀllning och Barran blev BIM och fick ett HP. De va riktigt kul för att vara första för i Är och efter valpkullen
NÀsta Àr den 26 i Molkom och efter den drar jag till Emelie l Hugo :)!
IgÄr va jag, Rickard o Emma och kolla pÄ en slagen Àlg andra pÄ tvÄ veckor nu. Och denna gÄngen va de ca 200 m i frÄn ett hus och precis bredvid en vÀg och de va minst 2 st! SÄ nu Àr de koppel som gÀller pÄ heltid vÄgar inte chansa och ha dom lösa i skogen lÀngre! Sjukt tycker jag men Àr vÀl bara att acceptera att de Àr sÄ de Àr nu! Nu blir de sÀngen hoppas pÄ att febern Àr borta i morgon och att de har slÀppt i halsen! För idag har jag legat precis hela dagen! Dagar som idag hade de underlÀttat att ha en kar som kommer hem och sÀger att Àlskling jag tar ut hundarna tÀnk inte pÄ dom, vill du ha nÄ speciellt jag kan gÄ och handla, jag fixar mat ha ha ja allt de jag inte orkar skÀlv jÀmnt nu! Men som tur Àr har man Emma som kom med glass och tog ut hundarna innan hon drog och jobbade! Sen nu ikvÀll kom brorsan med mat och tog ut hundarna!! Tack snÀlla ni!!

Hade gott sÄ ska jag gÄ och Nanna kudden! Go natt!!


RSS 2.0