En uppdatering, Àr sÄ kass pÄ att skriva hÀr!

Har varit sjukskriven i 2 veckor pĂ„ fredag dĂ„ jag har lyckats fĂ„ en inflammation i höger axel, armbĂ„ge o handled. Blir bĂ€ttre o bĂ€ttre men Ă€r inte helt ok. Se vad lĂ€karen sĂ€ger pĂ„ mĂ„ndag.  
Barran har fĂ„tt titel i nybörjarklassen o fortsĂ€ttningsklassen i rallylydnad. Vi har gjort en start i avancerad men med en för överladdad Barran och massa höger handling rĂ€ckte de inte riktigt till 😝! Funderar pĂ„ att lĂ€gga locket pĂ„ lite och satsa pĂ„ lydnaden. Vill inte börja krĂ„ngla att fĂ„ in rumpan pĂ„ högersidan nĂ€r jag Ă€ntligen har börjat fĂ„ den dit jag vill pĂ„ vĂ€nster sidan! 

Diza har en kvar i fortsĂ€ttningsklassen sen har hon ocksĂ„ tvĂ„ titlar. Men ska lĂ€gga mer krut pĂ„ lydnaden Ă€ven dĂ€r. Nu Ă€r hon inne i en liten bubbla igen sĂ„ tĂ€nker inte krĂ„ngla för mkt med henne. 

Skott trĂ€ningen gĂ„r framĂ„t, gĂ„tt riktigt bra med Diza sĂ„ vem vet till hösten kan jag kanske starta öppenspĂ„r med henne 😀! Barran gĂ„r ocksĂ„ framĂ„t men de tar oftast lite lĂ€ngre tid med henne 😝! 

Första helgen i juli blir det GrĂ€nna o staffe specialen. Lutar Ă„t att jag stĂ€ller Diza pĂ„ lördag o sĂ„ fĂ„r bĂ„da gĂ„ rallyn pĂ„ söndag. Lydnaden vĂ„gar vi oss inte pĂ„ Ă€n pĂ„ ett tag. 

Mkt simtrĂ€ning blir det i vĂ€rmen vilket Diza uppskattar! Barran Ă€r vĂ€l inte lika förtjust! 

PĂ„ de senaste promenaderna har vi haft med Buster, jĂ€tte gosig vovve som Ă€ven har varit med och spĂ„rat lite 😀! Skit duktig! 



Har Ă€ven varit i vĂ€g och kollat nĂ€r dom har trĂ€nat hundar i konstgryt, va riktigt kul 😀! Nu förstĂ„r jag varför brorsan har tjatat pĂ„ mig att skaffa en grythund! Ska försöka bli med till Töreboda i augusti, dĂ„ Ă€r det nattjakt pĂ„ grĂ€vling med stĂ€llande hund. Och grytjakt pĂ„ dagen 😀! Ska bli skönt med sommar men kan inte lĂ„ta bli att lĂ€ngta lite till hösten o all jakt som drar igĂ„ng 😀! 

Har Ă€ven varit med pĂ„ grisjakt och sett hur det gĂ„r till 😀


De va en snabb uppdatering ska försöka att va lite mer aktiv hĂ€r! Hade gott 😀! 




RSS 2.0