DĂ„ va jul avklarat

De har varit en konstig jul utan farmor! Och nÄn tÄr kom de pÄ julafton!

Jobbade till 16 och sen Äkte jag raka vÀgen till stugan och fira jul. Har jobbat hela helgen fram till igÄr!

Trodde inte jag skulle orka ut men ut kom jag :)!

Vart segt idag och nu vĂ€ntas tvĂ„ korta turer pĂ„ jobbet sen Ă€r jag ledig 3 dar!!!! Och förhoppningsvis 4 om jag fĂ„r ledigt pĂ„ nyĂ„rsdagen med :)! Sen 2 jobb turer och sen Ă€r de dags för semester och My Dog (ÅNGEST)!!! Ska bli kul att fĂ„ Ă„ka dit men kommer va sĂ„ sjukt mkt hundar! PĂ„ lördagen Ă€r de 68 och pĂ„ söndagen 80 st!! Phu! Och en stor mĂ€ssa :D!

Nu ska jag hoppa in i duschen och i sÀng! Imorrn ska jag till stallet och mysa med!!

Hade gott!


Alla klappar klara :)

Fattar inte varför jag alltid vÀntar till sista stund, men blev faktiskt nöjd med alla klappar :)!

Enda lediga dagen idag, börja med en lÄng runda med Ulle och hundarna alla va nöjda utom Barran :P! Hon tyckte inte de va kul att gÄ i snön idag!

Efter de va jag och hÀlsade pÄ farfar som blev jÀtte glad :)! Och han vart riktigt glad att hundarna va med :)!

Sen blev de en tripp till stan och de va inte sÄ hysteriskt med folk som jag trodde :)!

Hade hem Pepsi en stund med :) <3! Var Àven förbi Cathrin, Welle och Milton :)! Mille fick sin julklapp och jag fick en jÀtte fin julklapp :)! Och Àven ett riktigt fint tack kort och jul kort :)!

Nu har de blivit lite soffhÀng och snart dyker jag i sÀng!!

Jobb fredag, lördag, söndag, mÄndag och tisdag! SÄ bÀst att passa pÄ att sova lite imorrn! Ska bara en tripp till stallet sÄ imorrn ska jag sova!!

Hade gott!


:)

Mio och Max (far och son) och mina grisar :)


En vecka kvar till jul

Snart Àr de jul och jag har inte köpt en enda julklapp! Bra dÀr och kommer jobba som en tok nu! Ledig en dag denna vecka och nÀsta blir onsdag nÀsta vecka! Phu!! Men fina pengar blir de :)!

Förkylningen hÀnger i och de va rÀtt drygt och jobba idag men de gick! Efter de sÄ trÀna vi med hundarna i Alster och de va och gick toppen bra :D! Barran impar :)! Diza va mer i luften Àn pÄ marken, kÀnns inte sÄ dÀr jÀtte bra inför My dog direkt :/!

Och nu pÄ kvÀllen sÄ trÀffa jag Maria och Moa en svÀng va trevligt Àven om alla va halv döda :P!

Snart blir de duschen och sÀngen! Hade gott!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2780438/images/2012/pic_50cf7961ddf2b37121000882.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780438/images/2012/pic_50cf7961ddf2b37121000882.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2780438/images/2012/pic_50cf7a619606ee0bb55add96.jpg" class="image">


Mkt har hÀnt sen sist!!

Ja de har de! Mitt liv har varit upp och ner och kommer aldrig mer att bli sig likt!

För nÄgra veckor sedan sÄ gick farmor bort plötsligt! Vi har stÄtt varandra sÄ nÀra i alla Är! De kom som en chock och jag vart bÄde ledsen och arg! SÄ orÀttvist!

Jag har varit i en liten bubbla och jag har tagit lite avstÄnd de vet jag! Jag har inte varit den dÀr vÀnnen som jag brukar men sÄ Àr de!

Jag har haft svÄrt att tackla hela situationen och dragit mig tillbaka!

Saknar henne sÄ de gör ont! Men jag Àr evigt tacksam för allt hon har gjort för mig och hon har alltid varit en förebild för mig! En stark person, alltid positiv, visat va Àkta kÀrlek Àr och en underbar mÀnniska!

Finns vissa saker jag aldrig fick chansen att sÀga och de Àr nog de som kÀnns jobbigast! Jag Àr vÀldigt glad att hon kunde ta del av nÀr jag sköt min första Àlg för var det nÄt hon brann för sÄ var de just Àlgjakten och den lycka, stolthet och glÀdje hon visa dÄ! Hon var sÄ glad!

Har sÄ mÄnga fina minnen <3!

Men hon fick va frisk och glad in i de sista! Och hon fick som hon ville <3!

Tack för allt Àlskade farmor! En dag möts vi igen!

Älskar dig!!

Puss och kram!!


RSS 2.0