Skön dag

Tog en morgon tur med hundarna men fastna vid Granberga :P. Hem och Ät frukost och titta lite pÄ tven. Sen gick jag bort till Cathrin och fika med henne och Alex och gosa med deras godingar :)! Sen Äkte jag till stugan sÄ hundarna fick hÀrja av sig och bada. Sen Äkte jag upp till mamma o pappa och Ät och tog en kaffe sen Ànnu mera hundbus. Nu sover de gott och jag kikar pÄ 112 och drömmer om att ha nÄt av se jobben som har med blÄljus att göra fan va kul! Var dag en utmaning och man vet inte vad som vÀntar! Ska nog mkt till om man tröttnar pÄ sitt jobb dÄ :)! Imorrn hoppas jag pÄ sol och en dag vid sjön skulle va underbart men som denna sommarn har varit sÄ kan man nog rÀkna med regn :P! Positiv vÀrre men har inte varit mÄnga regn fria dagar direkt! Imorrn ska jag försöka komma upp i tid och försöka ta en tur till gymmet! Se om man kan fÄ lite energi av att trÀna lite :)! Nu ska jag fortsÀtta titta pÄ tven! Hade gott!


Mini semestertripp :)!

Ja de ska de bli, ska med Jossan till Köping och Eskilstuna lördag och söndag! Och tÀlta ska vi göra, va nog hundra Är sen! Först ska vi pÄ en vanlig utstÀllning och efter den Äker vi vidare till campingen! DÀr ska de grillas pÄ kvÀllen och massa hundfolk sÄ de ska bli kul! PÄ söndag sÄ gÄr amstaff specialen sÄ de Àr de folket vi ska grilla med om jag fatta de hela rÀtt :)! SÄ öl och vin Äker med :)! Diza ska fÄ följa med för att de Àr bra trÀning för henne. Barran fÄr ha en helg ihop med Pepsi, mormor o morfar! Och ha sjön nedanför huset! Men gillar inte att lÀmna henne! Absolut inte till vem som helst med tanke pÄ hur hon har varit! Men dÀr ute fÄr hon de super skönt och fÄr dessutom vila och slippa Diza! SÄ nu hÄller vi tummarna pÄ inget regn och sÄklart att Musse ska sköta sig och visa de andra vart skÄpet ska stÄ :)! Hade gott!


Suck

Ja suck suck dubbelSUCK!!!!! SÄÄÄÄÄÄÄÄ trött hela tiden, sÄÄÄÄÄÄÄÄ orkeslös, vill inte göra nÄt, orkar inte bry mig om nÄt, lÀmna mig ifred period! Va fan blir de varför kÀnner jag sÄ hÀr?! Ja sÀger till mig sjÀlv ryck upp dig för fan men inte hjÀlper de ett skit! ALLT tar imot, allt gÄr tungt, ja jag hÄller nog pÄ och blir dum i huvudet! Detta Àr inte normalt och det Àr inte likt mig heller för den delen! Jag har taggarna utÄt eller sÄ grinar jag och blir sjukt lÀtt irriterad för smÄ saker och ja knÀpp i huvudet! Snart fÄr jag tvinga ivÀg mig pÄ nÄt och se om de slÀpper! Kan ju gÀrna inte stÀnga in mig i lÀgenheten i 2 och en halv vecka till! Hepp hepp försöka ta tag i lÀgenheten nÀsta och ikvÀll Àr de valpkurs med Diza! Hade gott!!


HÀnder inte mkt hÀr inte!

I lördags var de logdans och jag kÀnde inte alls för de pÄ dagen men vÀl dÀr va de riktigt trevligt! Bugga och hÀrja till 4 pÄ morgonen sen va de dags för cykelturen hem! Kom undan med ett litet blÄmÀrke! Sen va de en seg söndag men bada gjorde vi och sÄ blev de Àlgsafari och vi sÄg elva st :)! MÄndag blev ocksÄ en seg dag Äkte runt och hÀlsa pÄ lite folk :)! IgÄr gjorde jag inte heller sÄ mkt hjÀlpte till att leta efter en bortsprungen hund som vi till slut hittade :)! HÀrligt skall hade hon iaf och hur fin som helst :)! Inte svÄrt att gissa rasen jÀmthund sÄ klart :)! IgÄr blev de vin pÄ min balkong riktigt trevligt, Àr lite seg idag! Vakna mellan 6-7 av att Äskan hÀrja jÀvlar vilken smÀll de blev! Passade pÄ att Àta frukost sen somna vi om till 10.30 :P. Har grejat lite nu och borde greja mer men kÀnner inte alls för de ni! IkvÀll blir de nog utgÄng :D! Ska försöka göra min o Dizas lÀxa ocksÄ! Men ska slappa lite till först Àr lite trött i ögat! Och vÀdret Àr trÄkigt sÄ de rÀcker och blir över! Hade gott :)!


Vart Àr solen?!?!

Totalt orkeslös idag!! Har varit ute pÄ en morgonrunda med hundarna! TrÀna pÄ kontakt och de gick jÀtte bra idag :)! Nu hÀrjar dom och jag ligger i soffan! Ska nog försöka sova lite till och sen se om jag kan greja lite hÀr hemma! En tur till mamma o pappa i eftermiddag och hoppas att de finns fisk kvar frÄn igÄr :)! SÄÄÄ jÀvla gott! AnmÀla till Sandviken mÄste jag göra ocksÄ har sÄn beslutÄngest bara hur jag ska stÀlla, om jag bara ska ha med en osv! Har ett par dagar till pÄ mig att anmÀla! Se om morfar och min kÀra morbror ska ut och fiska nÄtt! Sist de va ute drog de 36 kg abborre :)! En gÄng under dom hÀr veckorna ska jag med iaf :)! Ha en bra dag!


Sol i morgon :)!

Ja nu va de sĂ„ dĂ€r lĂ€nge sen igen! Va har hĂ€nt sen sist dĂ„? Kommer inte ihĂ„g nĂ€r jag skrev men iaf jag har blivit gudmor Ă„t vĂ€rldens sötaste Milton, jag har varit brudtĂ€rna Ă„t min fina och underbara vĂ€n Emelie :D! TvĂ„ rĂ€tt stora saker och Ă€r SÅÅÅ glad att jag har fĂ„tt tagit del av detta <3! PĂ„ hundfronten sĂ„ har jag börjat valpkurs med Diza, varit ivĂ€g 2 gĂ„nger nu! Kontaktövningarna börjar fungera rĂ€tt sĂ„ bra nu. Kör faktiskt lite samma med Barran och Ă€ven hon har blivit bĂ€ttre dĂ€r, men lĂ„ngt ifrĂ„n bra! IkvĂ€ll var jag och Jossan till Kristinehamns hundcenter, de anordnar promenader och de va lite olika övningar undertiden! Va faktiskt super bra! Och de var en instruktör med! Vi var 10 hundar totalt! Jag trodde bara att de va typ ut och gĂ„ sĂ„ jag hade med bĂ„da, de va lite trixigt men de gick :)! Och vi var ute en bra stund samt att hon höll lite genomgĂ„ng i början och kom med massor av idĂ©er! Allt detta för 50 kr, plus att de va ny miljö, barn, mkt röster! BĂ„da tvĂ„ fixa inkallningen galant :)! SĂ„ dit blir de igen pĂ„ lördag :)! 3 veckor semester pĂ„ ingĂ„ng, sĂ„ kom nu snĂ€lla sol :)! Men enligt yr sĂ„ ska de va bara som i morgon frĂ„n klockan 12 och fram till 19 typ! Hoppas de stĂ€mmer! Och de visade Ă€ven sol pĂ„ lördag nĂ€r logdansen Ă€r eller ja sol och moln men Ă€ndĂ„ hoppas de kan bli sĂ„ nu. Va ju prat först att de skulle tok regna osv men charmen med de hela Ă€r ju cykel turen dit sĂ„ jag hoppas pĂ„ sol! Kingen startar pĂ„ fredag i ÅrjĂ€ng se hur han sköter sig! Bilstart och spĂ„r 5 bara att vĂ€nta och se! Nu ska jag nanna kudden! Natti natti


RSS 2.0