Onsdag

I mÄndags va jag in och kolla pÄ Kingen och han gjorde ett bra jobb och kom 2:a :)! Duktig pojk <3!

Annars har jag jobbat mÄn, tis o idag, och idag sluta jag 14 :)! De gör sÄ mkt! Har hunnit gjort massor idag kÀnns de som iaf :)! NÄgra till turer till 14 skulle sitta fint :)!

Imorrn Àr jag ledig och vet inte riktigt va jag ska hitta pÄ mer Àn att sova tills jag vaknar :)! Och trÀffa Cathrin och Mille <3! IgÄr somna jag innan 21 och vakna nÀr klockan ringde vid 6! RÀtt skönt och vÀlbehövligt :) blev ju nÄgra timmar ÀndÄ!

KĂ€nner mig lite hĂ€ngig och vill verkligen inte bli sjuk nu! Är ju hur mĂ„nga som helst med hög feber och dret nu och de vill jag inte ha! Har ju nyss haft magsjuka som toppades av feber sĂ„ tycker jag har fĂ„tt min dos för ett tag!

FÄr se om jag Äker in till k-hamn pÄ dropp in trÀning med vovvarna imorrn kvÀll! Skulle va lite kul men vill ta dan som den kommer imorrn sÄ vi fÄr se :)!

Nu ska jag iaf sova och de kÀnns extra bra nÀr man vet att klockan inte kommer ringa imorrn :)!

Har Àven blivit bortskÀmd av Emelie med mat 2 dar pÄ rad :)! Men de idag slÄr de mesta va riktigt gott :)! Pannbiff som var as god kryddad och med feta ost i. sen vitkÄl och riven morot som blandades med majonÀs, kryddor och citron. De Àr lchf recept, skulle kunna leva pÄ de dÀr ett tag sÄ kanske ska försöka göra ett ryck med lchf mat igen. Man mÄr ju sÄ mkt bÀttre av de bara man kommer in i de igen! Kan ju bli lite trött i början men hÀrdar man bara ut sÄ gÄr de ju över pÄ ett par veckor! Tur att de blev lite över sÄ har jag imorrn med :)!

Dagen avslutades med soffhÀng och för Emelies del stickning :)! Hon Àr bara för söt ibland <3!

Hade gott och go natt :)!


HĂ€rlig dag!

Åkte till stugan till mormor och morfar idag! Va och vĂ€ckte min kĂ€ra bror sĂ„ han följde med!

Blev en promenad och solen vÀrmde jÀtte hÀrligt och man kunde ha en tjockare tröja bara UNDERBART :)! Pepsi fick springa lös med och han stack inte :)! Vi gick pÄ isen och sÄ muta jag han med godis och de fungerade idag iaf :)!

Efter de Äkte vi lite skoter, ha ha de va jag mindre bra pÄ! Gick ju knappt att svÀnga med skiten! Men Diza tyckte de va kul hon sprang med hon! Livsfarligt jag kan ju försvinna ;P!

Brorsan hoppa dock upp bakom mig och tryckte in gasen i bott sÄ dÄ vart jag smÄtt hysterisk! Hela skiten vingla fram kÀndes de som! Men lite kul va de tycker ju om fart men om man har koll pÄ de :P!

Nu sitter jag i soffan hos brorsan och vi ska vÀl fixa tacos sen och sÄ blir de nÄn film. Lite drygt att gÄ upp tidigt imorrn för Shit va trött jag! Ska sova kvar hÀr sÄ han kan ha mina hundar imorrn nÀr jag jobbar! Han kan va snÀll nÀr han vill!

KÀnns lite konstigt bara med tanke pÄ att farmor och farfar har bott hÀr i alla Är! Bodde vÀl hÀr mina första Är men de Àr inget jag kommer ihÄg!

Hade gott!


Lördag!

IgÄr va jag ut en svÀng, inte alls planerat men de va kul! Nu sitter jag hemma i soffan med ett glas vin och funderar pÄ om jag ska göra nÄt eller lÀgga mig!

De Àr sÄnna hÀr tillfÀllen man önskar att man bor i stan! Slippa planera efter bussar eller att de ska hÀnga pÄ att man har nÄn som kör!

Samtidigt som jag vet rĂ€tt sĂ€kert att jag inte skulle trivas att bo i stan! ÄndĂ„ velar jag ibland :P! De skulle underlĂ€tta pĂ„ helgerna, nĂ€rmre till jobbet och slippa bo i bilen :P! De jag vet Ă€r att jag vill bo i hus men de kan jag ju fortsĂ€tta drömma om ett tag till!

Nej nu ska jag vÀl fortsÀtta vela! Hoppa i sÀng kanske och Äka och kolla pÄ utstÀllningen imorrn och en agillity tÀvling! Eller bara ta en hÀrlig sovmorgon!

Till veckan Àr de jobb 6 av 7 dagar och sÄ startar Kingen pÄ mÄndag igen :)! SÄ mÄndag kvÀll blir de trav :)! Och nu Àr Emelie frisk med sÄ hon kommer nog imorrn kvÀll eller mÄndag morgon :)!

Hade gott nu! Och ha en fortsatt trevlig lördag kvÀll!


Seg som tusan!

I lördags va vi ut och hade hur kul som helst! Tills lite senare pÄ natten, vakna av att jag hade ont i magen gick pÄ toa och dÄ drog de igÄng. Magsjuka! Och jÀvlar vad jag spydde de tog liksom aldrig slut. Tillbringade natten sovandes i badrummet till typ 10 pÄ söndagen!
Fick feber och frossa pÄ kvÀllen och sov hur mkt som helst! IgÄr jobbade jag och de kÀndes helt ok! Fixa stallet va till brorsan en svÀng och sen lite film mys! Men idag Shit va seg jag Àr! Har ju inte kommit igÄng helt hundra med maten sÄ Àr vÀl kanske inte sÄ konstigt heller!

Idag sov jag till 10, hade vÀl tÀnkt att komma upp tidigare men gick inte va sÄ trött! Men har fÄtt lite gjort ÀndÄ! Stallet, stÀdat lÀgenheten (fast de Àr fortfarande hundhÄr lite överallt! Blir tokig, men bara gilla lÀget :P), snart ska jag Àta och göra mig i ordning för en kvÀll pÄ jobbet!

Imorrn blir de en dagtur pÄ jobbet sen ska jag med och hÀmta grisar Àr meningen. Brorsan har köpt 7 st :)! Sen en ledig helg! FÄ se va de blir!

La ner att Äka pÄ utstÀllning med Diza pÄ söndag! Inge kul nÀr de Àr kallt ute och i ett kallt ridhus. De fÄr vÀnta lite till :)!

Nej mat och energi nu och sĂ€tta lite fart! Hoppas alla kryar pĂ„ sig nu som har fĂ„tt magsjukan! Inge kul, men de roliga Ă€r att flera sa att Ă€h du Ă€r bara bakis! Sen har en efter en fĂ„tt de! Smittsamt som tusan sĂ„ SNÄLLA ni som har de frĂ„n sista spyan/skiten isolera er 48 timmar sĂ„ inte fler fĂ„r de! Tack och hej!


Tiden gÄr!

Ja den springer ivÀg! Dags att stanna upp! Hur sörjer man egentligen?! Saknar min farmor sÄ de gör ont!!!! Har knappt fÀllt en tÄr efter begravningen! Jag bara kör pÄ och humöret Àr inte pÄ topp! Hon va en sÄn viktig mÀnniska i mitt liv och som stod mig sÄ nÀra!

Och man tÀnker fortfarande OM jag hade kunnat pÄverka de! De Àr inte kul att Äka upp till Söre ens, man ser framför sig hur hon kom och gick med sin röda jacka och alltid med ett leende pÄ lÀpparna!

Och sÄ fÄr jag dÄligt samvete för farfar har bara varit dÀr nÄgra gÄnger, men jag tycker de Àr lite jobbigt! Men vill ju inte göra henne besviken heller eftersom hon levde för honom!

Har drömt om henne nÄgra gÄnger och de har kÀnts sÄ pÄ riktigt och Àven i drömmarna Àr hon sÄ klok, glad och skrattar!

Nu Àntligen kommer tÄrarna! Vet att hon inte gilla nÀr man va ledsen men de skiter jag i!!

Saknade Àlskade farmor en dag ses vi igen och jag hoppas du ÀndÄ pÄ nÄt sÀtt kan kÀnna Àn vad mkt du betyder och Àlskad du Àr!! <3

Nu ska jag försöka Àta lite sen blir de en kvÀll pÄ jobbet! Hade gott!


RSS 2.0