Ny vecka full fart =)

Ja denna vecka Àr de mkt, förutom idag =P. Dagen kunde inte ha börjat bÀttre Àn vad den gjorde idag =)! Tog en morgon promenad och sen frulle i soffan. Hade tÀnkt att stÀda ur förÄdet med ikke. Pappa kunde inte hjÀlpa mig sÄ de sket sig. FÄr ju inte ut allt sjÀlv. En del ska slÀngas, nu fÄr de vara slut pÄ allt sparande och "de kan va bra att ha" grejer. Meningen Àr att lÀgenheten ska fÄ sig en omgÄng med men det kÀnns som att de inte Àr nÄgon idé att börja dÀr. FÄr ju inte in nÄt mer i förÄdet och kommer inte Ät nÄt heller =P. Allt stÄr i en hög.
 
SĂ„ de blev slapp och mys dag med vovvarna och ett antal telefon samtal med Emelie =). Även ett par med Kicki. SĂ„ detta med "jag tar de sen" blev aldrig av för klockan drog i vĂ€g och de va dags att Ă„ka till K-hamn pĂ„ hundkursen.
 
Idag tyckte jag de va bra och vi fick vĂ€lja en ny grej att shejpa fram, och idag blev de slalom =), vilket Barran gjorde huuuuur bra som helst trodde jag aldrig men hon Ă€r inte sĂ„ dum Ă€ndĂ„ =). Bara hon kommer igĂ„ng sĂ„ blir hon rĂ€tt rolig att jobba med. Är just de som Ă€r de svĂ„ra att fĂ„ igĂ„ng henne. Men de gĂ„r Ă„t rĂ€tt hĂ„ll iaf sĂ„ de Ă€r riktigt kul.
Efter de Äkte jag till mamma och pappa och tog en svÀng runt ett av gÀrdena sÄ de fick springa och busa av sig ordentligt. SÄ bada de Àven i dammen, suck de gÄr inte fÄ stopp pÄ dom och bÄda plumsa i.
 
VÀl hemma sÄ blev de inte mÄnga minuter, sitter hemma hos Carro nu, hennes katt ska ha bebisar men verkar lugnt nu. De tar nog ett tag till sÄ blir nog att Äka hem snart och ta kvÀllsrundan med hundarna och hoppa i sÀng. Imorrn blir de en kvÀll pÄ jobbet sen en "ledig dag" igen =P.
 
De har Àven börjat med mÄnadskort pÄ gymet sÄ blir nog ett sÄnt i september. Ska försöka trÀna 2-3 gÄnger i veckan men jag tycker faktiskt de Àr svÄrt att hitta tid för de men man fÄr vÀl ta sig den tiden. För man mÄr ju sÄ mkt bÀttre nÀr man vÀl kommer igÄng med de.
Men Àr sÄ rÀdd för att bli sjuk igen, sÄ fort jag kommer igÄng med trÀningen sÄ blir jag ju sjuk och man tappar ju liksom lusten rÀtt rejÀlt av de. Men jag ska försöka =)! Men jag undrar fortfarande varför de blir sÄ?! SÄ fort jag kommer runt 2 och en halv km i joggig tempo sÄ blir jag sjuk sen?! Jaja de Àr bara att prova =)!
 
Men de ska stÀdas hemma, jobba, laga mat, diska, tvÀtta, trÀna hundar, hinna va social och trÀna. Men de Àr bara att försöka fÄ rutin pÄ de sÄ gÄr de med. Alla andra klarar de ju sÄ dÄ kan jag med =)! Men lÀtt att hitta pÄ ursÀkter med =P.
 
Nej nu fÄr de rÀcka för idag ska va lite social med Carro hÀr!
 
Hade gott!
 
 
 

HÀr kommer lite bilder sÄ lÀnge, sÄ kommer ett inlÀgg ikvÀll =)

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag slÀnga mig i duschen ska ivÀg pÄ kurs med Barran. Kommer ett inlÀgg ikvÀll =)!
 
Hade gott sÄ lÀnge!

Jobbhelg avklarad :)!

DÄ va denna helg med jobb över, blev dock inte sÄ mkt sömn dÄ jag somna med ljudet pÄ! Inte sÄ rutinerat nÀr de Àr helg för dÄ Àr de alltid massa folk som ringer och ska ha skjuts eller bara prata :P! Ha ha men jag överlevde ju ÀndÄ :)!


Efter jobbet Äkte kortbyxorna pÄ och linne :)! Har letat efter en bikini överdel hela sommaren och i morse hitta jag den i lÄdan jag redan hade letar igenom typ 100 gÄnger! Blir sÄ trött pÄ mig sjÀlv ibland :P! Nu ska den fÄ hÀnga framme till nÀsta sommar!!!


Efter de styrde jag bilen mot mamma o pappa som har varit snÀlla och haft hundarna hela helgen! Har varit lite tomt hÀr hemma men lite skönt, fick ju lite sovmorgon iaf :)! Klockan ringde första gÄngen halv 6 istÀllet för 05.10 alltid nÄt! Busa lite med hundarna och fika med mamma och pappa!


Åkte och hĂ€mta Jossan. Vi tog en tripp till hennes 2 unghĂ€star och avmaska dom, plocka fĂ€sting, fick rĂ€dda Jossan frĂ„n en död mus ha ha och hon klagar pĂ„ mig för att jag tycker ormar Ă€r Ă€ckliga och sĂ„ spruta vi pĂ„ dom flugmedel! Och jag blev lite kĂ€r i den lille godingen! Hingst pĂ„ 1 Ă„r, sĂ„ fint huvud och sĂ„ go! Men visst dom Ă€r inte fina i kroppen i den Ă„ldern. Utopi (hur han nu stavas) hade vĂ€xt Ă€nnu mer nu :)! Fina killen, dock inte sĂ„ liten lĂ€ngre :P!


Sen kÀka vi lite och kolla lite pÄ tv, nu Àr kvÀllsrundan gjord och funderar pÄ att lÀgga mig sÄ jag vaknar i tid i morgon ÀndÄ bara skit pÄ tven! SÄ jag fÄr lite gjort!


Har en plan pÄ att göra om hÀr hemma och rensa bort massa skit! Men Àr de fint vÀder Äker jag nog till stugan i stÀllet! BÀst och njuta sÄ lÀnge man kan :)!


Denna vecka blir de fullfart, tur jag bara jobbar 3 dagar denna vecka! MÄste dock in till jobbet pÄ en av mina lediga dagar pÄ möte men de gör inte sÄ mkt!


Börjar fÄ tillbaka lusten att göra saker och faktiskt lite energi :)! Hur underbart som helst fÄr se hur lÀnge de varar! I morgon kommer jag nog va seg de brukar jag va efter denna helg! Har ÀndÄ gjort typ 50 timmar pÄ jobbet denna vecka!


Hade gott och go natt!!


Skit bra sele :)!

En super bra sele som verkligen fungerar om man har en hund som drar! Och hunden kan jobba fritt i den! Man knÀpper pÄ kopplet fram pÄ bröstet och nÀr hunden drar sÄ blir den vÀnd mot en! Och den fungerar verkligen!!!! GÄ in pÄ Hunderverket och kontakta Maja sÄ hjÀlper hon en att prova ut selen :)! Den Àr verkligen vÀrd varenda krona :D


Mina tre grisar :)


Godingen <3


Jobb helg pÄ ingÄng!

Yes de Àr de! Börjar 16 idag och kör dubbel tur i morgon och 06.45-16 pÄ söndag! Nu blir de att stÀda hÀr lite snabbt sen duscha! Köra Pepsi till mormor i morfar och de andra tvÄ till mamma o pappa!

Som tur Àr hÄr helgerna nÄgorlunda fort bara man Àr igÄng!

Kingen ska ev starta nÀsta vecka fÄr se lite han har haft lite för höga blodvÀrden! Men nu Àr han pÄ g igen!

NÀ sÀtta fart hÀr nu ett rÀtt sÄ meningslöst inlÀgg men ÀndÄ :P! Ingen ide att försöka fÄ tag i mig!

Se om jag orkar jaga pÄ söndagskvÀll och dÄ mÄste jag aktivera hundarna! För i morrn hinns de liksom inte med men mamma och pappa hÄr ju sjÀlvklart med dom!

3 dagar med jobb nÀsta vecka lite skönt faktiskt eftersom jag gör 6 dagar denna vecka :P!

Hade gott och ha en bra helg!!

Kraam


Nu Àr jakt Äret igÄng pÄ riktigt kÀnns de som :)

Idag startade bockjakten :)! Kl ringde 02.30. Hundarna trodde att jag hade blivit knÀpp nÀr jag drog ut dom vid 03.00 :P!
Mörkt va de och myggor men fick iaf se lite bl.a. En jÀtte fin bock men fick aldrig nÄ bra lÀge! Men kul nÀr man ser nÄt :)! Va vÀl hemma runt 09.00 och dÄ tog jag en svÀng med hundarna se sov jag en stund! NÀr jag vÀl vakna till igen sÄ tog jag en promenad med hundarna till Cathrin pÄ en kopp kaffe!


Nu sitter jag i skogen igen med myggen, har hört nÄgra smÀllar runt om, de gjorde jag Àven i morse! Nu har jag sett get med killing igen och sÄ kommer de ju sjÀlvklart ut sÄ man har solen i öga sÄ man inte ser ett skit! Ska nog köpa en lockpipa för de verkar riktigt bra i morse kom de en get i full fart och vÀnde en meter framför mig! Och sÄ hade vi en bock som "prata" bakom oss som en tok och en pÄ gÀrdet :)!

Hoppas nÄn skjuter nÄt för jag behöver ha nya klövar och sÄ ska jag försöka fÄ lite blod :)! Kan va kul med nÄ annat Àn nötblod! Vill ju ha mer "sug" med Barran och kan ju hoppas hon kanske tÀnder lite mer med annan doft!


Blir fortsÀttnings kurs med Diza ocksÄ :)! Ska bli sÄÄÄ kul :)! Hon har kommit in i en period nu sÄ hon har ett vÀldigt doftintresse men de Àr bara att ha tÄlamod och kÀmpa vidare! Men man blir allt lite frustrerad ibland sÄ man fÄr bita sig i tungan flera gÄnger om och intala sig sjÀlv att ta nÄgra djupa andetag!

NÀsta vecka blir de "ringtrÀning" för hela slanten! Ska stÀlla Barran och Diza pÄ Lillerud nÀsta helg sen veckan dÀr pÄ sÄ ska jag och Kicki Äka pÄ de internationella 3 dagars i Sandviken :)! DÄ blir de bara Diza som Äker med och pÄ fredagen Àr vi bara med och tittar pÄ Kicki och Emira sÄ Diza fÄr lite miljötrÀning sen stÀller jag henne lördag och söndag! SÄ bara stÄ trÀning nu och följsamhet Àr vad som gÀller för henne! Och nÄgra spÄr med mÄste jag fÄ till!

Och de bÀsta av allt Emelie flyttar hit för hon ska plugga :D :D :D!!!!! Blir lite lÀttare att ses nu!!

Skit jakt sÀger jag till alla jÀgare :)!

Hade gott alla :)!!


Nu har de fÄtt en omgÄng :)

Ja nu har bakterierna fÄtt sig en omgÄng :)! Penicillin, super nÀsspray och Bricanyl! VÀrker inte lika mkt i örat lÀngre men visst de kÀnns! Va dock tredje natten med dÄlig sömn! Av nÄn anledning Àr de alltid vÀrre pÄ kvÀllen och natten!
Blir ingen krÀftskiva för min del :( lite synd hade sett fram i mot de men men! Till veckan flyttar Emelie hit som jag har lÀngtat :D! Nu blir de lite lÀttare att ses och va i skogen och plocka svamp :P! Denna mÄnad kommer bli en bra mÄnad :)! Ska bara bli frisk först sen Àr de bara att njuta av höst vÀdret som Àr pÄ ingÄng :)! Ja jag Àr kanske lite knÀpp men fÄr vi en fin höst sÄ gillar jag den Ärstiden :)! Ogillar mörkret som kommer men de har sin charm de med :)!
Hösten har mĂ„nga bra grejer inga fĂ€stingar, inga mygg, inga ORMAR, mera svamp, bockjakt, lite senare rĂ„djurs jakt med löshund, ÄLGJAKT, mysiga klĂ€der och massa spĂ„rande med hundarna :)! Hoppas pĂ„ en fortsĂ€ttningskurs med Diza, sĂ„ hoppas Maja har tĂ€nkt sig nĂ„t annars fĂ„r de vĂ€nta till vĂ„ren!
Hoppas pÄ att denna skiten slÀpper helt sÄ jag kan va ute lite i helgen! NÀsta vecka blir de jobb alla dagar utom torsdag sÄ dÄ blir de jakt :D! SÄ nu ska jag fortsÀtta att ligga pÄ soffan och inte göra nÄt och svÀra över alla skit program pÄ tven!

Hade gott!


Ny seg dag!

13.30 blir de lÀkartripp! Hade sÄ jÀdrans ont i öra igÄr kvÀll sÄ ringde till och med rÄdgivningen! SÄ har suttit i soffan i natt och sovit och Ipren hjÀlpte faktiskt! Nu kÀnns de lite bÀttre men ÀndÄ skönt att kolla upp de! Barran ligger för tillfÀllet pÄ mig, hon Àr sÄ go! NÀr jag har haft host attackerna sÄ kommer hon direkt och ska kolla lÀget! Hon ska gÀrna va med i ansiktet och kolla lÀget! Kan bli lite jobbigt med henne som en plÄsterlapp, men samtidigt Àr hon ju bara go! Diza mördar ben och tygknutar och kör sitt race. Och dÄ och dÄ fÄr hon sina goseryck, som gÀrna blir liiiiite för mkt! Se om de Àr nÄ roligt pÄ tven idag, troligt sÄ Àr de vÀl bara skit i vanlig ordning? Vill va frisk nuuuu!!!!


Rubriken gjorde ett eget inlÀgg!

Vad har hĂ€nt?! Jo jag har haft semester, har vĂ€l inte gjort sĂ„ dĂ€r jĂ€tte mkt mer Ă€n att ta dagarna som de kommer :)! Vad med Jossan en helg, först stĂ€llde hon ut Musse i Köping! Efter de Ă„kte vi till Eskilstuna dĂ€r de skulle ha amstaff specialen dagen efter! Diza va med för miljötrĂ€ning och sĂ„ tĂ€ltade vi sĂ„ de blev ju lite som en mini semester! De har varit logdans :), KolsnĂ€s :) och fan va kul de Ă€r och bugga, varit pĂ„ en Sommar playa :P de Ă€r ju ett mĂ„ste! Diza har varit pĂ„ sin första stora utstĂ€llning i RansĂ€ter som gick bra hon fick Hp och domaren gilla henne :)! Badat o solat lite och trĂ€nat massa hund! Diza har jag gĂ„tt en valpkurs med pĂ„ 7 gĂ„nger de Ă€r sista gĂ„ngen pĂ„ torsdag och hon har varit jĂ€tte duktig och gjort framsteg! Hon har fĂ„tt prova pĂ„ ett litet viltspĂ„r som hon gjorde helt ok :)! Barran har jag ocksĂ„ börjat en kurs med har varit 2 tillfĂ€llen nu och de Ă€r uppbyggt pĂ„ sjeping (osĂ€ker pĂ„ hur de stavas), klicker och enbart positiv belöning! SvĂ„rt men intressant och hon har blivit lite lite mer pĂ„ tĂ„rna! FĂ„ se vad jag tycker sen nĂ€r kursen Ă€r slut! :) Även hon har gĂ„tt ett spĂ„r som hon gjorde helt ok :)! Nu sista helgen pĂ„ semestern blev jag ju sĂ„ klart sjuk bara för att jag ville göra massa saker i helgen som va! I veckan nu sĂ„ jobbar jag pĂ„ att bli frisk, avslutning med Diza pĂ„ torsdag, skjuta in bössan inför den 16:e :), krĂ€ftskiva och lite jobb! Nu vill jag bara bli frisk!! Vill till skogen och plocka svamp med :)! Hade gott


Uppdatering :)


RSS 2.0