Lycka!!

Efter jobbet idag var det dags för ett trĂ€ningspass för vovvarna! Och sĂ„ fin fint sĂ€llskap av Jenny och Ulrika! 
Blev lite rallylydnad för bĂ„da mina. Sen lite platsliggande, stĂ€llande under gĂ„ng för Diza och nu stannar hon och jag kan gĂ„ nĂ„gra steg och VÄNDA mig och belöna att hon stĂ„r kvar sen kasta leksaken 😀👍! Fot blir bara bĂ€ttre och bĂ€ttre. BĂ„da greppa apportbocken och höll i nĂ„n sekund! Hopp över hinder mĂ„ste bara fĂ„ in bĂ€ttre ingĂ„ng!
Nu har de gĂ„tt sĂ„ galet bra med Diza sĂ„ nu vĂ€ntar jag nĂ€stan pĂ„ ett bakslag! Innan jag tog ut henne satt hon och skaka och lĂ€t/prata som bara hon/staffar kan! Super taggad! Barran va ocksĂ„ duktig! Men kĂ€nns som hon slarvar in i mellan Ă„t eller om det bara Ă€r sĂ„ att hon vill för mkt sĂ„ det blir kortslutning 😝!

Fick prata av mig med Emelie en stund med 😀💗! Och passade pĂ„ att ta en lĂ„ngpromenad efter det! 

Nu idolmys! Ska försöka komma i sÀng i tid ikvÀll sÄ jag förhoppningsvis vaknar skapligt tidigt imorrn!!

Hade gott!


Idag har det gĂ„tt i ett 😀

Jobbade 7-16 idag och sen var det raka vĂ€gen hem och in med hundarna i bilen och vidare till veterinĂ€ren i k-hamn. Var dags för vaccination för vovvarna. 
Efter det handla jag lite snabbt och sen hem.
Snabb rasta hundarna och slĂ€ngde in 2 tvĂ€ttmaskiner och gick över till gymmet! Körde 25 min pĂ„ cross-grejen och efter det körde jag ben. KĂ€ndes mkt bĂ€ttre idag Ă€n igĂ„r bortsett frĂ„n trĂ€ningsvĂ€rken jag redan har i hela överkroppen sen igĂ„r! 

Efter det va det dags för de trĂ„kiga att stĂ€lla sig bakom spisen 😝! Fick bli biffar, nĂ„gra tomater och bea till kvĂ€llsmat idag! 

Slö tittar pĂ„ idol innan kvĂ€llspromenaden, hĂ€mta upp tvĂ€tten, fixa matlĂ„da och duschen! 

Nu har vovvarna fÄtt vila 2 dar sÄ imorrn fÄr det bli ett litet pass efter jobbet och pÄ torsdag blir de personspÄr igen och sÄ mÄste jag fÄ till en lÄngpromenad innan jobbkvÀllen!

Ha en skön kvÀll nu, jag ska rappa pÄ hÀr sÄ det blir en tidig kvÀll!

Helt förstörd 😝

Blev en promenad pĂ„ ca 6,5 km med Ulle och grabbarna. Efter det blev de gymmet! 
Ca 30 min pĂ„ cross-grejen, sen körde jag armar, bröst, axlar, mage och rygg!! Och helt Ă€rligt sĂ„ trodde jag att jag skulle DÖ!!! 
Jag körde ju pĂ„ men kan ju tillĂ€gga att jag har inte varit dĂ€r sedan i vintras! Allt va tungt, kĂ€ndes skit trĂ„kigt! Va man tappar pĂ„ en gĂ„ng! Är ju helt sjukt!
 Va nog lite för tuff för mĂ„dde nĂ€stan illa pĂ„ slutet och gör fortfarande, hela kroppen va skakig! 

Varvar ner med en fitline drink sen blir det duschen och MAT! 

Kan ju spela in att jag inte Ă€ter sĂ„ mkt kolhydrater lĂ€ngre heller, inte en aning faktiskt! 

Usch ska bli intressant och se hur min kropp mÄr imorrn och i övermorrn! MÄste försöka fÄ till iaf 2 dagar i veckan att gÄ till gymmet! För bara promenader rÀcker inte!!

Nej nu ska jag sĂ€tta fart hĂ€r om jag tar mig in i duschen 😝! 

Hade gott! 

Nu Ă€r hösten hĂ€r ❀

I torsdag efter jobbet kom Vicki och hade en presentation om fitline! Och de ÄR verkligen vĂ€rt varenda krona! NĂ€r man hör de andra som dricker berĂ€tta hur de mĂ„r och faktiskt Ă€r mkt bĂ€ttre! Och sĂ„ kan jag se till mig sjĂ€lv. Jag har IBS och sen jag började dricka har magen varit helt normal och jag har fĂ„tt mitt liv tillbaka 😀! Jag var jĂ€mnt sjuk förut, sen jag börja dricka inte en enda gĂ„ng 😀! Jag kan fortsĂ€tta göra listan lĂ„ng! Det va iaf en riktigt lyckad kvĂ€ll!

I fredags sÄ körde jag Manni till en gammal klasskompis och hennes dotter va överlycklig och hade gjort sÄ fint Ät henne!

I lördags styrde jag och vovvarna bilen mot Forshaga och en officiell rallylydnadstĂ€vling. Diza gjorde debut i nybörjarklassen och var huuuuur fin som helst 😀! Polletten har trillat ner tror jag! Domarens kommentar var "jĂ€tte fint, bra kontakt" 👍! Och vi fick ihop 86 poĂ€ng! Fick en -10 pĂ„ lĂ€ggande under gĂ„ng för hon satte ner rumpan först och de va ju blött och Ă€ckligt i grĂ€set 😝!

Barran gjorde sin debut i fortsÀttningsklassen och jag sjÀlv tyckte det kÀndes katastrof. Kopplet Äker av i den klassen men det va inga problem men ett par vÀldigt onödiga missar tycker jag. Hon stÀngde liksom av lite sÄ som bara hon kan men kom sedan igÄng fint! Vi fick 81 poÀng och domarens kommentar "bra jobbat!"

Efter det mötte jag upp Ulle och gick en lÄngrunda och efter det fick Diza prova pÄ ett sök (apportering). Vi tog bara 2 damisar och den ena hÀmta hon jÀtte fint och den andra fick hon jobba lite mer innan hon hitta. Men ett par gÄnger till sÄ har hon nog fattat lite vad det gÄr ut pÄ, för hon Àr rÀtt snabb att fatta och lÀra sig nya saker!

Barran fick en markering och den gjorde hon jĂ€tte bra 👍!

Idag styrde vi bilen mot Forshaga igen och det var dags för en inofficiell utstĂ€llning. 

Diza fick kritiken:
HĂ€rlig tik vackert huvud uttr. bra bett. 
Utm hals vÀl utv bröstkorg utm vinkl. och benstomme rör sig med hÀrlig drive.
Utm pÀls. HÀrlig mentalitet.
VĂ€lvisad
HP BIR BIG3

Barran:
Charmig tik vackert huvud bra bett utm hals ordinÀrt vinklad fram ngt kort överarm med fram skjuten skuldra dÀrav rör hon sig lite stelt o brett fram, bra vinklad bak, sjunker ngt i ryggen, ngt tunn behÄring pÄ halsen, hÀrlig mentalitet. VÀlvisad

Barran fick inget Hp pga att hon hade tunn behĂ„ring pĂ„ halsen. Lite hĂ„rt kanske. Men huvudsaken var att kolla om hon har Ă€ndrat sig. Och det hade hon 😀! Hon va glad, svansen gick och öronen fram. Tusen tack Ulrica som var snĂ€ll och stĂ€llde henne idag dĂ„ hon och Diza gick i mot varandra. 

Efter det stannade vi till i skogen och la ut personspÄr till dom! Jag la till Mio och Max och dom var jÀtte duktiga!

Ulrica la till mina och Barran va hur duktig som helst! Har ju inte kört sedan tidigt i vĂ„ras och Barran markera/plocka upp alla grejer 👍! 3 pinnar, 2 dosor och slutet kan inget annat Ă€n att göra flera 👍👍👍! 

Diza va ocksĂ„ jĂ€tte duktig men hon har ju inte förstĂ„tt sig pĂ„ grejerna men spĂ„ret hade hon sten koll pĂ„! Den första pinnen och dosan gick hon förbi sĂ„ dĂ„ stanna jag upp lite och dĂ„ hitta hon dom. Andra dosan markera hon och Ă€ven sista pinnen och slutet. sĂ„ nĂ€sta gĂ„ng kanske de sitter! För spĂ„randet Ă€r det inget fel pĂ„ 😀👍!

Nu myser vi i soffan! Imorrn ska jag sova tills jag vaknar. Efter det lĂ„ngrunda och gymmet med Ulle 😀!

Hade gott!

RSS 2.0