Ledig dag idag =)

IgÄr va de hockey och fan sÀger jag bara. BrynÀs hade bara sÄn jÀvla tur. 1-1 i matcher sÄ pÄ fredag gÀller de dÄ ska vi ta asen!! Hoppas verkligen att FBK Àr as taggade och kör över dom!!!

Sov tills jag vakna idag, de mÄste va bland de bÀsta som finns! Tog en morgonrunda med hundarna. Den va inte sÄ lÄng som den brukar. FÄr ta de lite lugnt med Barran och bygga pÄ allt eftersom. Men hon har ÄterhÀmtat sig riktigt bra.

Lite senare idag ska vi lÀgga nÄgra spÄr till hundarna =)! Ska bli sÄ kul och Pepsi kommer bli tokig. Pappa fÄr gÄ med han och Kajsa tÀnkte jag eftersom jag lÀgger dom. LÀgger sjÀlv till Barran eftersom hon Àr lite mesig =P. Och sÄ ska Musse och Jossan fÄ ett litet med.

Efter det ska jag försöka bada dom och sen stÀda lite hÀr hemma sÄ de Àr rent och fint inför helgen. Jag ska jobba hela helgen men ÀndÄ gött att fÄ komma hem och de Àr ordning. Och sÄ fort jag slutar pÄ Söndag sÄ ska jag plocka upp hundarna och Äka och hÀmta Diza <3!

Blir mkt hund ett tag nu men jag gillert =)! Sen nÀsta helg blir de kanske Avesta eller om jag tar de helgen dÀr pÄ för dÄ hinner jag ju se Pernilla o Elin till helgen nÀr de kommer hem =)! Man vet ju aldrig nÀr de kommer nÀsta gÄng!

Nej nu ska jag greja lite och sen blir de skogen =)! Se om jag fÄr liv i Anders sÄ vi kan ta en kopp kaffe =P

Hade gott!

Bjuder pÄ en gammal bild =)




Hejjjjja hejjjja FĂ€rjestad!!!

Ja jag kollar pÄ hockeyn men tycker mest de slÄss för tillfÀllet sÄ passar pÄ att skriva lite hÀr istÀllet. Va ju ett tag sedan igen. Jag har varit nere i en jÀvla svacka, men nu börjar de kÀnnas bra igen. Börjar hitta glÀdjen igen. De Àr kul att gÄ till jobbet, ser fram mot saker och ja de bara kÀnns bra helt enkelt!

Kingen har gjort 4 starter i Ă„r 2 i Romme dĂ€r han blev 3:a och sedan 2:a och 2 i Örebro med tufft motstĂ„nd och blivit 5:a o 6:a. PĂ„ Söndag Ă€r de dags igen pĂ„ FĂ€rjestad. Ett poĂ€nglöp, inte för att han ligger dĂ„ligt till utan för att han ska fĂ„ prova starta efter bil. Han har haft en dum ovana att galoppera i starten men har fĂ„tt en förklaring. De mĂ„ste ha lite tyngre bots pĂ„ han och nĂ€r han sĂ€tter fart dĂ„ sĂ„ slĂ„r han ihop och dĂ„ gĂ„r han över i galopp men de vĂ„gar inte sĂ€tta pĂ„ han lĂ€ttare heller. SĂ„ ska bli spĂ€nnande att se hur han gĂ„r efter bilen fĂ„r dĂ„ har de ju farten uppe.

PÄ Lördag ska jag Àntligen hÀmta hem Barran =)! Se vad Pepsi sÀger och nÀsta Söndag hÀmtar jag valpen =). Lilla söta Diza. Har kollat pÄ lite utstÀllningar redan bÀst att va ute i tid sÄ man kan planera lite.

Och snart snart snart ska jag Äka till Emelie va pÄ tok för lÀnge sedan nu!!! MÄste kolla efter en klÀning till den stora dagen =D!!

Jobb imorrn till 16 o till 14 pÄ fredag sen Àr de fest hos Micke =D ska bli kul att festa lite med jobbarkompisarna och inte bara jobba =)!

Nu ska jag invÀnta sista perioden hoppas de hÄller detta nu!! DÄ Àr vi vidare!!!!!

Ha de gott!

RSS 2.0