Kul igÄr =)

Kan va sÄ att jag har turen att ha de bÀsta arbetskompisarna man kan ha. Fan va kul de va igÄr =). Borde göra om de oftare =). Alla va verkligen taggade och de va hur kul som helst. Hade dock jÀvligt ont i fötterna sÄ jag Äkte hem tidigare. MÄste köpa ett par nya stövlar utan klack för de jag har Àr sÄ slitna sÄ jag sÀtte pÄ mig stövlar med klack. Haha fy fan =P. Kul nÀr man kan ha kul bÄde pÄ och utanför jobbet =).

Idag kom Vicki med familj eller ja ena barnet va med bara. Satt och prata en massa och sĂ„ kom Elin o Maria med. Trevligt trevligt. En sak hade jag, Maria o Vicki gemensamt iaf haha nĂ„gon form av livskris nĂ€r de gĂ€ller jobbdelen eller rĂ€ttare sagt ska man lĂ€sa vidare, till vad osv. Alla lika kluvna. Och inte nog med de sĂ„ Ă€r de ju snart nytt Ă„r fy fan och dĂ„ blir vi 26 jĂ€tte kul, PANIK!!! Åren bara flyger ivĂ€g och de kĂ€nns inte som man har gjort nĂ„got vettigt över huvudtaget.

Mitt nyÄrslöfte har jag hÄllt för en gÄng skull sitter och klurar ut nÄ nytt bra =P. Se om jag kommer pÄ nÄ bra =P ska ju finnas nÄn möjlighet till att hÄlla de sen. En sak Àr sÀker ta tag i livet lite mer pÄ allvar de ska jag iaf. Har haft hur kul som helst pÄ sistone och hÀrjat rÀtt bra men sÄ ska man ju kanske bli "vuxen" ocksÄ och ta tag i saker och ting. Kan inte springa pÄ krogen hela tiden Àven om jag tycker att de Àr sjjjjukt kul. Skulle lÀtt kunna gÄ ut ikvÀll med för va fan ska man göra hemma en lördag kvÀll, sjÀlv och super rastlös. Ja de vet inte jag för de hÀnder typ aldrig sÄ jag har lite smÄtt panik och Ängest faktiskt att jag inte gör nÄt.

Snart kommer iaf brorsan hem med valpen sÄ ska över och titta pÄ den =), sen kanske en tripp till Elin med familj ;P haha vi fÄr se. Inte min grej att ta de lugnt men man kanske kan försöka lÀra sig de med. Men Àr ju översocial av mig sÄ har ju inte de bÀsta förutsÀttningarna för de kanske. Lite lördagsmys kanske vore nÄt men de kÀnns bara onödigt att stoppa i sig massa skit bara för att de Àr lördag och man ska sitta i soffan.

Haha nej nu fÄr jag rycka upp mig lite tror jag!! NÄt positiv Àr ju att jag vaknar upp pigg o utvilad imorrn iaf =) och kan fÄ ut lite mer av dagen!! Sen vÀntar en lÄng jobbvecka bara ledig tisdag och avslutar med dubbeltur pÄ juldagen. Planen nu Àr att jag ska ut nÀr jag slutar men vi fÄr nog se hur de blir med de ;P har iaf köpt en bingolott till uppesittarkvÀllen =). Lite nördigt kanske men de Àr nÄt jag har gjort de sista Ären, en egen tradition jag har pÄbörjat =).

Hade gott och ha en fin fin lördagkvÀll =D

Sugen blir man =D

HĂ€sthoppning pĂ„ tven och fan va sugen man blir att ta upp ridningen igen. Är inte alls lika tuff lĂ€ngre pĂ„ lĂ„nga vĂ€gar har blivit en riktig mes =P. Men man kan trĂ€na upp allt. FĂ„r vinna nĂ„gra miljoner först sĂ„ jag har rĂ„d men gĂ„rd, hĂ€star, andra djur, trĂ€na o tĂ€vla. Och jobba halvtid. De vore nĂ„t de =). Drömma kan man ju alltid göra iaf.

HĂ€nder inte mkt just nu jobbar och sover kĂ€nns de som. Ska ringa skolan imorrn och flytta fram mitt slut datum lite. Inte mkt kvar men hinner inte riktigt. Jag blir sĂ„ trött av detta mörker sĂ„ jag lĂ€gger mig mellan 20-21 nĂ„n gĂ„ng nu nĂ€r jag Ă€r uppe 05.20 pĂ„ morgonen. Är ju sjukt tidigt. Sen ska allt annat hinnas med ocksĂ„ =P.

PÄ fredag ska vi ut nÄgra pÄ jobbet och Àta, blev ingen julbord i Är men vi fÄr annan mat. Lite gött faktisk dÄ jag ÀndÄ inte Àter nÄt och julmat hinner man fÄ ÀndÄ om man har tur. Jag jobbar hela julen sÄ fÄr se hur de blir med allt julfirande.
Dubbeltur pÄ juldagen men jag har gett mig fan pÄ att jag ska ut sÄ vi fÄr se hur de gÄr med de. Skulle ju vilja hinna hem med bilen men kan bli lite svÄrt att komma in nÄgonstans vid ca 23-23-30. Vi fÄr se annars fÄr jag vÀl sova kvar i stan eller nÄt. Men de Àr alltid skönt att vakna upp hemma.
Och efter maten pÄ fredag blir de utgÄng ska bli kul att fÄ festa lite med arbetskompisarna och inte bara jobba =)! Och sÄ klart DANSA, har varit dans sugen i ett par dagar nu. Tror jag hÄller pÄ att bli skadad hÀr, Àr ju ute var och varannan helg men har haft sÄ kul de sista gÄngerna sÄ man fÄr ju lite mer smak av de dÄ =).

2 veckor igÄr för Barran, spÀnnande detta men jag hoppas inte för mkt för dÄ slipper man bli besviken. Lite typiskt mig men man lÀr sig under Ären ;P. Bara att vÀnta och se vad som hÀnder.

Nej nu ska jag krypa ner med Barran i sÀngen och se en film tror jag. Pepsi Àr hos mormor o morfar igen. Provade att ta hem han i helgen men efter 2 nÀtter med ylande sÄ gav jag upp. Han skulle till vilket pris som helst sÀtta pÄ Barran fast hon har löp klart. NÀr han kom till dom sÄ sov han nÀstan ett helt dygn. KnÀppa hund. Han fÄr va kvar dÀr lite till bara för att va sÀker. Ingen mer hanhund in i denna lÀgenhet iaf och om de skulle göra de sÄ ska kulorna bort!!

Jobb imorrn kvÀll sÄ imorrn fÄr vi sova =D, ska bli gött!!

Hade gott!

Nu börjar jag kÀnna mig piggare =)

Tur att de inte va nÄ lÄngdraget =), hoppas de inte tar omtag nu men har varit still och sovit i typ 2 dagar sÄ de brukar hjÀlpa rÀtt bra iaf =).

Imorrn ska Kajsa gÄ ett öppet spÄr fÄ se om de blir med mig eller pappa. Beror pÄ hur jag kÀnner mig imorrn. Och sÄ ska jag försöka mig in pÄ Aptn pÄ jobbet.

Och sÄ ska jag hÀmta ut TAKIDA biljetterna =D, vilket jÀvla flyt. De va slut för 2 dagar sedan men nu sÄ fick jag nÄgra =). Det blir jag, Magnus o Stefan ska bli skoj, bara de inte försvinner för dÄ stÄr jag dÀr sjÀlv =P. De blir nog bra =).

Och brorsan ska kanske köpa hund nu med, skit söt =). Han ska sÀga hur han vill göra imorrn och i sÄ fall ska han hÀmta valpen nÀsta helg =). Gissa om jag kan va hundvakt =)!

MÅSTE ta tag i julklapparna med, inte kul nĂ€r man inte vet vad nĂ„gon önskar sig. Har inte köpt en enda Ă€n sĂ„ ska man börja fĂ„ panik kanske?! Öh nej de brukar lösa sig.

Mormor o morfar ska ocksÄ hÀmta en hund imorrn som de ska ha pÄ prov i ett par dagar sedan fÄr vi vÀl se hur de blir =P.

Mkt hund nu JAG VET =)!

Nej nu ska jag ta kvÀllsrundan och sen hoppa i sÀng. Ska bara kolla klart pÄ VÀrsta pojkvÀnsakademin haha vilket jÀvla program =P!!

Hade gott!!

Ångest...

Vad Àr Ängest?
Varför fÄr man de?

Ja de undrar jag med. Och att man kan kÀnna Ängest pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt. Jag vet inte va de har tagit Ät mig pÄ sista tiden. Vad jag Àn vÀljer, vad jag Àn gör sÄ blir jag alltid kluven och fÄr Ängest. Varför? Försöker intala mig sjÀlv att jag gör rÀtt, sen kommer nÄn och sÀger nÄt sen Àr de igÄng igen.

Visst att jag alltid har varit impulsiv och slÀngt mig in i saker men nu har jag börjat bli lite vÀl Ät andra hÄllet istÀllet. SÄ de skulle va bra att hitta ett mellan lÀge kanske.

Emelie sa nÄ bra förut: men snÀlla sluta ha Ängest för alla beslut du tar, nu ska jag hjÀlpa dig och du gör rÀtt! Tack för de =) sen sa hon massa mer smart men la inte de pÄ minnet. För vi lyckades prata 1 timme o 50 min hade lite tid att ta igen och hade nog kunat prata pÄ i en timme till =P.

Alla beslut Àr en lÀrdom, vissa leder till nÄt andra till inget. Nej men dÄ kanske man lÀrde sig nÄgot istÀllet. Nu Àr de dags att försöka börja tÀnka pÄ mig sjÀlv och vad jag vill med allt. LÄng vÀg men de Àr ju ÀndÄ en dröm dÄ mÄste man ju kÀmpa lite, kommer va en bergodalbana och sen om jag ens nÄr mÄlet ÄterstÄr att se men man mÄste ju vÄga prova annars vet man ju inte. Och de andra finns kvar pÄ ett eller annat sÀtt.

Nej om man ska ta kvÀllsrundan kanske, va tvungen att skriva av mig lite till först. Ska nog kolla en film kÀnns som jag har sovit halva dagen redan sÄ ska försöka va vaken nÄgra timmar iaf.


AngÄende de förra inlÀgget sÄ hÀr kommer en bild pÄ de fina paret =)

Emelie och hennes blivande man Hugo =)! Ni Àr sÄÄ fina, bra och grymma <3



Natti Natti

Inte min dag idag...

Nej fy fan, vakna upp med Ànnu mera ont i halsen, en kÀnsla av att huvudet skulle sprÀngas, ont i kroppen och frossa. Underbara mÄndagmorgon eller inte fy fan. Och inte nog med de sÄ har jag jordens mensvÀrk pÄ de, vart fan kom de ifrÄn? Och jag som aldrig har haft ont av de. Febern har smygit sig pÄ. Ja inte mkt som Àr bra nu iaf. Och sÄ har jag sovit typ hela förmiddagen. Sitter och vÀntar pÄ om de har löst sig pÄ jobbet, om de fÄr in nÄgon vikarie.

Veckan som va sÄ har jag jobbat alla dagar utom i onsdags. Hunnit med 2 turer till tjörn fram och tillbaka 128 mil =P, sÄ nu Àr de bara att hÄlla tummarna =D!! GÄr allt som vi hoppas sÄ vÀntas det tillökning i slutet pÄ jan =D! Hoppas hoppas hanen va sÄÄÄÄÄ snygg sÄ de Àr extra spÀnnande bara de =). SÄ till tjörn hittar jag nu men lyckades köra fel i uddevalla bÄda dagarna pÄ vÀgen hem. De va bara skyltat frÄn andra hÄllet. JÀtte konstigt. Gps kanske inte vore sÄ dumt iaf.

Kollat lite utstĂ€llningar nĂ€sta Ă„r frĂ„n juni och framĂ„t. Jag vill till AVESTA sĂ„klart =D, visby, ransĂ€ter, stockholm, gbg och sĂ„ va de nĂ„n mer =). Men sen beror de ju pĂ„ hur man jobbar med och sĂ„ ska ju min kĂ€re vĂ€n antagligen gifta sig i juni i Grekland sĂ„ vi fĂ„r se =)! Och jag ska fĂ„ följa med =D!! Ser fram i mot de sĂ„ nu hoppas jag att de blir sĂ„ ocksĂ„ och att de blir i början av juni ;P! Har till och med börjat spara pengar för min bĂ€sta vĂ€ns bröllop tĂ€nker jag inte missa för nĂ„t i vĂ€rlden kan jag lova =D! Tyckte dock inte om att hon sa att de skulle va 40 grader varmt JAG KOMMER DÖ!!!!

Imorrn och pÄ onsdag Àr jag iaf ledig sÄ dÄ ska jag försöka plugga!! PÄ onsdag Àr de meningen att jag ska gÄ ett spÄr med Kajsa men de fÄr nog va om jag Àr sjuk eller om pappa följer med och gÄr. Skulle va kul med en etta till för dÄ har hon tre ettor =) och Àven ett Hp Àn sÄ lÀnge =)! Men kommer de snö sÄ blir de inget. Vill ha snön men de kan gÀrna vÀnta ett par dagar till.

Till helgen sÄ hoppas jag kunna hÀmta hem min lille prins =), gud vad man kan sakna en hund. Men han Àr som han Àr =P. Hoppas Barran löpt klart snart, börjar tröttna pÄ att stÀda hela tiden.

Nej fixa lite mat kanske och ta lite Ipren igen kanske. Frossa pÄ ingÄng, inge hungrig heller men Àta bör man =P!

Nej hoppas ni har haft en bÀttre start pÄ veckan Àn jag!! Hade gott!!

FrÄn avslutningen pÄ spÄrkursen =), och godkÀnda blev vi =). Nu har vi haft en liten paus i frÄn spÄrandet, men ska försöka lÀgga nÄgra nu nÀr de inte Àr sÄ varmt.

Kajsa efter ett provtillfÀlle =)



Prinsen med sin klöv =P

HĂ€r spanar vi in dom som springer stadsloppet.

Jag och min knÀ hund i vÄras eller nÀr de nu va. Vi hade varit pÄ en utstÀllning i Karlsad sen Äkte vi in och kolla pÄ stadsloppet med Elin o Bruno =)

RSS 2.0