FĂ„tt massa gjort idag!

Vakna tidigt Ă€ven idag men lyckades somna om va riktigt skönt. 
VĂ€l uppe blev det en tur till stallet och började röja dĂ€r. 

SĂ„ hĂ€r sĂ„g det ut nĂ€r jag och Hanna började! 

Nu Ă€r det nĂ„gorlunda rent och fint. Ska bara tvĂ€tta och smörja alla lĂ€der grejer och det Ă€r inte en sak kan jag lova 😕!
Sen Ă€r det bara att vĂ€nta och se om Kingen kommer hem heller om han fĂ„r stĂ„ kvar pĂ„ travbanan. 

SĂ„ hĂ€r blev det efterĂ„t 😀







Imorrn blir det att stiga upp i tid! En tur till stan och fixa mat till vovvarna, mig sjĂ€lv och nyĂ„r. Och en tur till bolaget mĂ„ste ju ha lite skumpa! 
Det blir lugnt pĂ„ nyĂ„r Ă€r nĂ„gra som ska vara hos mig och Ă€ta gott och spela spel. Vill inte lĂ€mna vovvarna ifall att de skulle tycka det Ă€r lĂ€skigt nĂ€r det börjar smĂ€lla. HĂ€r i samhĂ€llet smĂ€ller det lite till och frĂ„n hela kvĂ€llen. Men de Ă€r nog ingen fara! 

Ska ta mig en tripp till gymmet med och hĂ€lsa pĂ„ Mille! Om de Ă€r hemma vill sĂ€ga! 

Nej nu ska jag sova sÄ natti natti och ha det gott!

Snart nytt Ă„r!

Detta Äret har varit lite kÀmpigt! Har inte riktigt vetat vilket ben jag ska stÄ pÄ utan istÀllet flytt fÀltet som jag Àr vÀldigt bra pÄ och bara kört pÄ!

I november förra Ă„ret miste jag min farmor som jag stod vĂ€ldigt nĂ€ra och trĂ€ffade varje dag. Kommer fortfarande ihĂ„g den dĂ€r morgonen som igĂ„r! Det va första gĂ„ngen nĂ„gon som stod mig riktigt nĂ€ra bara försvann! Och alla sa sörj men hur gör man det?! Jag vĂ€xlade upp och körde pĂ„ Ă€nnu mer Ă€n vad jag redan gör. Tills jag blev liggandes i en vecka och hade knappt ork att lyfta benen! SĂ„ höll jag pĂ„! Mkt dĂ„ligt samvete, ett humör som jag sjĂ€lv inte kunde styra över och ett leende utĂ„t. 
Och i Ă„r i november somna farfar in. Nu Ă€r de tillsammans igen ❀! Men de lĂ€mnar ett stort tom rum som inte gĂ„r att fylla igen! Kommer fortfarande pĂ„ mig sjĂ€lv nĂ€r jag tĂ€nker jag mĂ„ste ringa farmor! Men livet mĂ„ste gĂ„ vidare! Jag har fĂ„tt lite hjĂ€lp pĂ„ vĂ€gen! Och massa underbara minnen som man kan se tillbaka pĂ„ med ett leende!

Jag har Àven lÀrt mig mer om mig sjÀlv. Jag har lÀrt mig att vÀrdesÀtta andra saker mer nu Àn innan. Skulle dock vilja bli lite mer stönig nÀr de gÀller vissa saker! NÄt jag mÄste jobba mer med Àr att inte bara köra pÄ utan stanna upp in i mellan Ät. Och Àven hur egoistiskt det lÄter tÀnka mer pÄ mig sjÀlv.

Vovvarna har det gÄtt framÄt med i lydnaden. Mkt kvar men hoppas att med hÄrd trÀning i vinter kanske nÄn gÄng nÀsta Är komma ut pÄ lydnadsplanen. Ska göra ett par starter till i rallyn sen fÄr de gÄ Ät sidan lite. Ska Àven köra pÄ med viltspÄren och förhoppningsvis Äka med pÄ nÄn cup till vÄren!

Jag har inget direkt nyĂ„rslöfte! Jag ser positivt pĂ„ Ă„ret som kommer och hoppas pĂ„ ett bra Ă„r bĂ„de pĂ„ jobbet, trĂ€ning, tĂ€vling och att utvecklas sjĂ€lv! 

Kingen kommer kanske komma hem snart och dĂ„ ska jag försöka rida in honom. Se hur det gĂ„r 😁! Vill egentligen inte ha nĂ„n hĂ€st hemma nu, men har följt honom sen hans första minut sĂ„ vill inte göra mig av med honom heller. 

Nej nu ska jag sova efter en dag i skogen med Ă€lgjakt och eftersök pĂ„ rĂ„djur! 

Hade gott!

Nu var det ett tag sen igen!

Är dĂ„lig pĂ„ att uppdatera hĂ€r men har varit sĂ„ mkt och full fart sĂ„ det har liksom inte blivit av.
Mkt har hĂ€nt sen sist med bĂ„de det ena och det andra. Har varit i en liten bubbla och mest kört pĂ„! 

Jag har kommit igĂ„ng hyfsat bra med trĂ€ningen (Ă€r dock sjuk jĂ€mnt nu!). Löpningen har slĂ€ppt jĂ€tte mkt har stĂ„tt 30 min som uppvĂ€rmning och kommer lĂ€ngre och lĂ€ngre 😀👍! Hoppas inte jag tappar för mkt nu bara. FĂ„tt en hel del hjĂ€lp och försöker köra mkt med lösa vikter. Men lite svĂ„rt Ă€r det att komma ihĂ„g allt och tĂ€nka pĂ„ hur man gör varje grej rĂ€tt! Hoppas pĂ„ att kunna vara pĂ„ gymmet pĂ„ mĂ„ndag igen!

Jagat Ă€lg pĂ„ tre olika stĂ€llen, ska ivĂ€g till helgen igen sĂ„ hoppas orken Ă€r tillbaka. Fick en fin tjur i pass men va ej lovlig att skjuta men alltid kul att se iaf 😀!

Jag har vunnit en kryssning sĂ„ första helgen i feb bĂ€r det i vĂ€g med kn radio gĂ€nget ska bli riktigt kul! Lite Ă„ngest för buss resan men det ska nog gĂ„ bra! 

Vovvarna har fĂ„tt lite spĂ„r och Barran gillar verkligen bruks spĂ„ren med pinnarna i. Kan ha hela linan ute nu (10m) och hon plockar upp pinnarna och kommer med dom 😀👍!
Diza Ă€r klockren med sjĂ€lva spĂ„randet och spĂ„ret Ă€r det viktigaste för henne sĂ„ hon knallar över pinnarna. Har börjat lĂ€gga godis vid pinnarna sĂ„ hon stannar upp. Och en gĂ„ng hade vi bara lite godis i en hög och dĂ„ gick hon inte vidare. SĂ„ nĂ€r hon inte sĂ„g la Ulle dit en och nĂ€r hon vĂ€nde sig om sĂ„ hitta hon pinnen och dĂ„ greppa hon den 👍! SĂ„ hon har ju iaf fattat det med att pinnarna Ă€r nĂ„t bra! Ska köra mer hĂ€r hemma att hon ska dutta pĂ„ dom sĂ„ det blir en tydlig markering. 

Rallylydnaden har vi bara kört lite grann bÄda har ju en start kvar i sina klasser. Barran har en kvar i fortsÀttning och Diza en kvar i nybörjarklassen. Diza ska nog fÄ gÄ fortsÀttningsklassen ocksÄ men sen blir det nog en paus frÄn det och lÀgga all krut pÄ lydnaden.

Diza har gjort stora framsteg Ă€ven om det Ă€r mkt kvar. Men det kĂ€nns Ă€ndĂ„ att vi Ă€r en bra bit pĂ„ vĂ€g 😀!
Barran Ă€r segare men har hĂ€nt lite iaf 😀! 

Skulle Àven vara kul att nÄn gÄng lÀngre fram kunna starta appellklass, vi fÄr se!

NĂ€sta Ă„r blir de ev nĂ„n viltspĂ„rs kupp med Kajsa. Ev med nĂ„n av mina. Ska köra lite skott trĂ€ning i vinter. För nĂ„t har hĂ€nt vet inte vad men de har reagerat lite pĂ„ skott?! JĂ€tte mĂ€rkligt! Men bara börja om lite och se hur det gĂ„r 😀! 

SĂ„ lite mĂ„l har jag med nĂ€sta Ă„r och med vovvarna 😀! 

Har Ă€ven satt upp lite mĂ„l Ă„t mig sjĂ€lv! Och sĂ„ fĂ„r vi se om jag klarar dom pĂ„ egen hand eller med lite hjĂ€lp! 

Idag vad de kloss trĂ€ning inne för min ork Ă€r inte riktigt tillbaka men vovvarna hade överflöd av energi 😝.




Hade gott! Ska försöka uppdatera hĂ€r lite oftare 😀!

RSS 2.0