Drömmar!

Ja det har vi alla och det kan vara precis vad som helst. Tex vinna en viss tÀvling, fÄ det dÀr jobbet man alltid drömt om, nÄ sin drömvikt, hitta kÀrleken osv osv listan kan göras lÄng!

Jag har drömmar och den ena drömmen ska jag ta tag i redan imorrn och sen fĂ„r vi se hur det gĂ„r. Men dĂ„ har jag iaf försökt 😀👍! 

Jag har drömmar att komma ut pĂ„ tĂ€vlingsbanan med hĂ€st igen, men det Ă€r nĂ„t jag har valt att lĂ€gga Ă„t sidan. Har iaf underbara minnen frĂ„n den tiden. Och vem vet hur det ser ut om ett par Ă„r! 

Drömmar med att tĂ€vla i lite andra grenar med vovvarna och vi kĂ€mpar, för inget kommer ju gratis 😀!

Ja jag har mÄnga drömmar och det Àr det som hela tiden gör att jag kÀmpar framÄt. Hinder kommer det gör det jÀmnt, men de kan man ta sig över! Det tar bara lite olika lÄng tid!

I vissa fall har jag mĂ€rkt att att personer lever sig in i en drömvĂ€rld och försöker fĂ„ den sĂ„ dĂ€r som man drömt om. Men oftast fattas nĂ„t, lyckan! 

Varför inte bara lĂ„ta saker och ting ta den tid det faktiskt tar, varför denna panik? 

Se till att lev drömmarna fullt ut och inte i en "olycklig fantasi vĂ€rld"?! 

NĂ€ nu ska jag försöka sova! Natti natti och ha det gott! 





Nu Àr vi snart igÄng igen!

I januari var det fullt upp med jobb, jakt och trĂ€ning. Gick minst 3 mil i veckan och va rĂ€tt duktig pĂ„ att gĂ„ till gymmet. Sen har jag haft nĂ„ skit i kroppen sĂ„ har inte gjort mkt alls pĂ„ 3 veckor. Har varit helt slut. Har varit till lĂ€karen och tagit massa prover vĂ€ntar pĂ„ dom svaren nu. Förra helgen va jag pĂ„ kryssningen som jag vann det va riktigt kul 😀👍! 
I fredags va jag och nĂ„gra till pĂ„ rally och det var ocksĂ„ jĂ€tte kul men nu har en förkylning frĂ„n helvetet kommit och hĂ€lsat pĂ„. Legat pĂ„ soffan hela helgen. Men kan ju ha varit det som har varit pĂ„ g ett tag! Sova kan jag inte göra heller. Vaknar skit tidigt! 

Vovvarna Ă€r anmĂ€lda till en tĂ€vling 22 feb 😀! Ska bli vĂ€ldigt kul att komma igĂ„ng igen. Men Ă€r sjukt mkt hundar anmĂ€lda. Sen blir det att lĂ€gga krut pĂ„ lydnaden. Har lite planer för Ă„ret fĂ„r se hur allt gĂ„r! 

Barran och jag blev utsedda till Ă„rets rallylydnadsekipage 2013 pĂ„ brukshundklubben (Hammarö) 😀👍! Och Diza och jag knep andra platsen. SĂ„ nu Ă€r man lite peppad igen 😀! 

Nu ska jag bara bli fri frĂ„n denna förkylningen sĂ„ kör vi igen 😀! Mot nya mĂ„l 😀! 

Hade gott! 

RSS 2.0