jaha..

DÄ va man hemma igen dÄ och helt Àrligt sÄ finner jag ingen glÀdje med de... fy fan. Jobb resten av veckan nu och sen semester 2 veckor ska bara fÄ ihop det med hundvakt denna vecka. Har haft nÄgra underbara dagar i avesta hur skönt som helst. Och alla snÀlla o goa som bor dÀr vill bara tillbaka.

PÄ mÄndag kommer Emelie hit ett par dagar ska bli kul och sÄ drar ju vÀlingeveckan igÄng hade varit 15 Ärsjubileum om jag hade varit med i Är men hÀsten Àr knÀpp sÄ jag avstÄr de.

Hoppas pĂ„ att ha lurat ner nĂ„gra avestabor v.28 men man sĂ€ger mkt pĂ„ fyllan sĂ„ fĂ„r se hur de blir med det =P hoppas gör jag iaf =)!! Även om det kommer bli vĂ€ldigt trĂ„ngt hĂ€r hemma. DĂ„ blir de utgĂ„ng i Karlstad och den Ă„rliga logdansen =). Sen Ă„ker jag tillbaka till Avesta v 29 för en logdans dĂ€r =)!

Imorgon kanske jag ska Äka upp och ta ett dopp i Ulrikas och deras nya pool har ju inte tagit nÄt dopp Àn sÄ de Àr vÀl pÄ tiden Àven om de inte Àr i sjön. Det hade varit 28 grader i den idag och dÄ kan hundarna vara med ocksÄ sÄ de Àr bra! Och inge sand drar man med hem eller.

Ska hoppa i sÀng nu sÄ jag kommer upp i morgon, denna vÀrmen tar kÄl pÄ mig! Men skönt att den Àr hÀr för alla barns skull som har sommarlov och grejer sÄ de kan bada och ha kul =)!!

Hade gott alla!! Imorgon blir det ett mer positivt inlÀgg =P




Toppen kvÀll =)

De va riktigt trevligt i gÄr kvÀll =)! NÀr vi kom fram till bÄten som skulle plocka upp oss och ta oss till flotten hoppade Emelie ur bÄten och strÀckte fram handen! Och dÀr satt de en ring =D sÄ jÀvla kul Àr sÄ glad för deras skull sÄ de finns  inte <3!

Vi var ute vid nÄgra klippor och bara satt och pratade och drack gott. Precis som en midsommar ska vara! Sen fortsatte vi lite hemma hos Hugo o Emelie. Men va riktigt seg dÀr pÄ slutet, jag hade ju gÄtt upp klockan 6 och jobbat sen körde jag hit direkt nÀr jag hade slutat. SÄ nÀr man vÀl kunde slappna av sÄ kom  ju tröttheten.
Hundarna gick de jÀtte bra med sÄ de va skönt och katterna brydde hon sig inte om. Hon va lite rÀdd för dom, men jag hade bÄde Barran o Skrutten pÄ mig en svÀng i natt sÄ de gick nog över lika fort.


Tjatit kanske men de Àr sÄ underbart att va hÀr =) sÄnt hÀrligt gÀng =)!

Nu ska jag gÄ ut och busa med hundarna sÄ de fÄr springa av sig. De rycktas lite om att de ska bli paintball, hjÀlp de Àr inte min grej de dÀr. Har gjort de en gÄng och dÄ var jag livrÀdd. Jag tyckte vi kunde skjuta lerduvor istÀllet =P!


Hade gott alla och ha en fortsatt trevlig helg =D!

WHOHOOO

Ja gjorde de, klarade hagelproven o grundprovet för kula =)! SÄ jÀvla bra kÀnns de och behövde inte skjuta om nÄgot heller sÄ nu Àr de bara högvilt kvar =)!

KvÀllrundan Àr gjord och nu fÄr de blli sÀngen mÄste Äka in mot stan vid 2 tiden sÄ jag hinner med lite saker innan jag ska börja jobba. MÄste packa och greja imorgon ocksÄ, sover kvar hos Jossan i morgon eftersom jag börjar igen kvart i 7 pÄ fredag. Och sÄ Àr hon gullig och passa Barran Ät mig, Pepsi fÄr en lÄng helg hos farmor. RÀcker och ha med Barran till Avesta. Lite dÄligt samvete fÄr jag men jag vet att han har de bÀttre hos farmor, men de kÀnns som jag överger han och de vill jag ju inte.

SÄ fort jag slutar pÄ fredag drar jag mot Avesta sÄ jag kan inte lova att jag kommer skriva nÄt hÀr i bloggen, kommer nog ha fullt upp med annant =)! Ha de gott alla och ha en jÀtte trevlig midsommar pÄ er nu!!!

kram kram

Tröttare Àn tröttast i dag tror jag

Detta med att gÄ upp 5 pÄ morgonen Àr ingen hitt men men va gör man inte för sina djur. Farmor Àr gullig och passar dom pÄ dagarna sÄ de Àr jag enormt tacksam för <3!! Slutade 4 och dÄ Äkte jag hem till farmor o farfar och farmor hade gjort jÀtte god mat och bjöd pÄ =)!!
Jag har sagt till henne att anvÀnda linan till Barbie men icke farmor inte hon tar rullatorn och gÄr haha, fast hon gÄr i 2 omgÄngar och hon skryter sÄ över Barbie att hon Àr sÄ snÀll o go och lyssnar sÄ bra. Första gÄngen hon sÄg henne va kommentaren Àr inte de dÀr en sÄn dÀr kamphund. Men hon insÄg snabbt att hon Àr hur go som helst =)!!

Passade pÄ och tog en hÀrlig promenad över till Ulrika sÄ hon fick leka med Gizmo och springa pÄ gÀrdena, men de va lite vÀl högt grÀs tyckte bÄde hon o Pesi.

Nu ska jag ta kvÀllrundan med hundarna nu Àr Asia hÀr ett par dagar igen sÄ nu Àr de full fart. Ska hÀmta upp tvÀtten ocksÄ sen blir de sÀngen. En morgon till sen Àr de sovmorgon. I morgon ska vi prova skjuta upp ocksÄ, se hur de gÄr =)!! SÀger bara den dÀr jÀvla haren stÀller till ett för alla =P!!

Emelie kom förbi en snabbis nu, skönt att se henne Àven om de bara va i 10 minuter! Snart Àr jag hos dig =)! I flera dagar dessutom, inga fel!




<3<3<3

Detta Àr faktiskt ett kort frÄn förra sommaren =P, pÄ fest med cyckel och regn dÄ Àr de bÀst att klÀ sig ordentligt =)! Och bra med mkt klÀder om man vrÄkar hamna i diket ocksÄ, gjorde en ofrivillig frivolt =P Men de va han som tampades fel som inte kunde hÄlla sig pÄ vÀgen jag satt ju bara dÀr bak =P

Nej nu mÄste jag ut och gÄ sÄ jag kommer i sÀng annars kommer jag aldrig upp imorgon!! Ha de gott =)!!

Ibland Àr livet sÄ orÀttvist...

Ja vad sÀger man, hur mkt skit kan de komma pÄ en och samma gÄng?! Till samma person?!! Helt sjukt, önskar man kunde fÄ ta "över" de ett par dagar bara sÄ denna fÄr kÀnna sig "fri". Hatar och stÄ bredvid och inte kunna göra nÄt speciellt nÀr de Àr en som stÄr mig sÄ sjukt nÀra och som jag Àlskar!

Sen finns de de som gnÀller o klagar pÄ allt som bara vill ha mer o mer, va nöjda nÄgon gÄng. Se efter vad de Àr som orsakar varför man kanske Àr som man Àr och jobba med de i den mÄn de gÄr. Man kan alltid jobba med sig sjÀlv pÄ alla sÀtt o vis!!

Bra egenskaper hos en mÀnniska tycker jag Àr: omtanke, Àrlighet, rak, kunna erkÀnna nÀr man har fel och "sÄ som du vill att folk ska behandla dig, sÄ ska du ocksÄ behandla andra". Ibland kan man frÄga sig om vissa verkligen vill bli behandlande som de sjÀlva Àr?!

SÄ nu lÀmnar vi detta, detta ska vara en positiv blogg var bara tvungen..

Idag ringde klockan 5.00 jÀtte roligt. Upp, morgonrunda, hundarna till farmor sen jobbet. Jobbade fram till 16.00, sen tog jag vÀgen förbi Christer o Lena och prata lite.
NÀr jag kom till farmor fick jag mat, lyxit vÀrre! Tog hundarna och Äkte hem och gick en svÀng. Va helt tokiga idag, de fick ett mÀrgben var de va julafton de!! Till och med Pepsi blev tokig.
Fick en tid hos Emma idag sÄ hon fixa till hÄrt =)!!

Efter de kom Emelie förbi en svÀng =), underbart att se henne!! Men ingen rolig anledning till att ha henne hemma. Hundarna lekte och sprang som tokar i hockeyrinken =)! Den Àr bra den, Pepsi kan till och med vara lös.


TÀnker pÄ dig och finns hos dig o Tilda i morgon fast pÄ lite avstÄnd <3!!



Sov gott fina Tilda <3

SÄ jÀvla bra =P

Åkte till skjutbanan med Rickard och nĂ„gra kompisar till han. NĂ€r jag kom upp till lerduvorna sĂ„ flög dom ju hur som helst, och jag kom rĂ€tt snabbt fram till att de hĂ€r kommer ju aldrig gĂ„ vĂ€gen. Haha och de första smĂ€llarna tryckte jag bara av var inte med för 5 öre =P. Och detta med att skjuta duvor som gĂ„r Ă„t sidan har jag aldrig gjort sĂ„ inte sĂ„ lĂ€tt att veta hur mkt framför man ska hĂ„lla. SĂ„ jag gick Ă„t sidan sĂ„ körde de andra pĂ„, Ă€r 5 plattor sĂ„ stĂ„r man dĂ€r och skjuter ett skott Ă„t gĂ„ngen sen skjuter nĂ€sta sĂ„ hĂ„ller man pĂ„ sĂ„.

NÀr de hade skjutit första serien (25 skott) sÄ fick jag lÄna Antons bössa och skjuta pÄ duvor som gick i frÄn en sÄ som de kommer vara pÄ provet. Och dÄ trÀffa jag varje duva och sÄ hör jag bara hur dom sÀger bakom mig hon kan ju. Ja jag sa ju att jag kan, jag hÀnger bara inte med nÀr de flyger överallt.

Grabbarna sköt en serie till, jag va med och skrev upp antalet trÀffar sÄ de blev som en liten tÀvling. NÀr de var klara med de skulle jag prova igen. Jag började lite lÀngre ner dÀr jag Àr van att stÄ men gick med pÄ att de skulle fÄ flyga lite hur som helst. LÄnade Morgans bössa denna gÄngen och den passa jÀtte bra och efter 2 missar sÄ börja de slÀppa och jag gick upp och stÀllde mig pÄ plattan som var i mitten. De gick riktigt bra sÄ nÀr jag hade skjutit upp de 25 skotten sÄ sa de att jag skulle va med pÄ en omgÄng. Morgan va gullig sÄ jag fick ha kvar hans bössa. De gick bÀttre Àn vad jag trodde, jag hamnade pÄ delad 1:a plats med 19 trÀffar av 25 tillsammans med min bror o Morgan. SÄ de va jag vÀldigt nöjd med, med tanke pÄ att de Àr 4:de gÄngen pÄ lerduvor och första gÄngen de flyger hur som helst. Men mÄste trÀna pÄ de som gÄr Ät sidan för de Àr de lite sisÄdÀr med.

Efter de gick vi ner och jag skulle fÄ prova skjuta med 22:an (salong) pÄ löpande Àlg vilket jag heller aldrig har provat första serien hade jag 4 skott i trÀffa 1 eller om de va 2 och andra serien hade jag 4 eller om de va 5 av 8 och dÀngde brorsan =). Haha lite kul för han blir lite smÄ sur speciellt nÀr hans kompisar pikar han =P. Men de Àr ju faktiskt ingen tÀvling och han har ju skjutit flera riktiga Àlgar men ÀndÄ lite kul Àr de =).

De Àr denna jÀvla haren som jag mÄste sÀtta vilket jag gör minst hÀlften av gÄngerna men nu mÄste jag fÄ till de pÄ första pÄ uppskjutningen. Synd vi inte kunde köra den idag. Men stÀller in mig pÄ att försöka till veckan, Àr ju bara göra om annars. Vill börja med kula nu, de försökte fÄ mig att skjuta med studsaren idag men icke. De har ju sÄna dÀr vÀrsting grejer som smÀller som bara den sÄ nej jag vÀntar tills vi kommer dit för dÄ Àr de med 6,5.

LĂ„ngpromenad i regnet med hundarna och Barbie gick lös nĂ€stan hela tiden, gick jĂ€tte bra. Hon söker upp kontakten rĂ€tt ok och jag fick henne att vĂ€nda och komma fast de kom en hund framför. Är ju första gĂ„ngen som de blir nĂ„got sĂ„nt sĂ„ jag visste ju inte hur hon skulle reagera. Men jag fick ta till hennes andra smeknamn Barran vilket hon nĂ€stan lyssna bĂ€ttre pĂ„ för dĂ„ vĂ€nde hon pĂ„ en gĂ„ng. SĂ„ de fĂ„r nog nĂ€stan bli Barran i fortsĂ€ttningen.

Nej nu mÄste jag in i duschen sÄ jag kommer i sÀng i tid idag, 3 dagar med 06.45 - 16.00 nu och de ska ju hinnas med promenad och köra hundar innan de. Tur jag gÄr kvÀllen pÄ torsdag sÄ jag fÄr sova dÄ. För pÄ fredag blir de jobb till 14 och sen raka vÀgen mot Avesta och dÄ gÀller de ju att va nÄgorlunda pigg =)!

Hade gott!! Och hoppas ni fÄr en bra start pÄ veckan i morgon och att den gÄr fort sÄ de blir fredag sÄ jag kan Äka =)!!
Kram kram

Skjutbanan snart!

DÄ var de söndag igen dÄ, i natt sov jag hos Lena och hon bjöd pÄ grillat och lite annat smÄtt och gott. Avslutade med en film men somna nog innan slutet =P.
Barbie har sovit pÄ armen hela natten hon Àr ju bara för go <3, inte rört sig pÄ hela natten. Och i natt har jag sovit över 10 timmar sÄÄÄ skönt.

Blev en lÄng frukost med Lena, hon Àr sÄ jÀvla bra pÄ sÄ mkt! Nu ska jag gÄ ut med vovven och passa pÄ att trÀna lite. Man skulle ju bo sÄ hÀr men de kommer vÀl de med. Hus pÄ landet, lite utehus till sÄ man kan ha lite djur av olika slag =P. De vore drömmen de och man ser ju hur hundarna njuter av de och jag med för den delen.

Snart ska jag till skjutbanan och trÀna lite med Rickard och nÄgra andra och fÄ prova pÄ en bössa som Àr kortare i kolven. Kanske jag slipper va blÄ pÄ armen, dÀr ska inte ens bössan hamna men den Àr för lÄng.

NedrÀkningen fortsÀtter: 4 dagar kvar sen fredag och Avesta <3!! Har ALDRIG haft sÄn lÀngtan efter Emelie som jag har nu och de ska bli sÄ kul att trÀffa alla andra sköna mÀnniskor dÀruppe =)!

Återkommer ikvĂ€ll med hur de gick med skytten =), ha de gott sĂ„ lĂ€nge!


Kollar in stadsloppet



KnÀhunden nr 1 =)

Morgontrötta =P



De va inte sÄ sugna pÄ att lÀmna sÀngen =P

VĂ„ran lilla fanclubb =P



Alexandra fattas dock men hon va gullig och tog alla bilder =)

Lilleman o Cornelia



BIG 2:an och BIM

Barbie



Nu va de klart =)

Barbie



HÀr ska hon bedömas

Bruno



Bruno i ringen

Bruno

Bruno spanar han med =)

Bruno spanar han med efter Henrik som va med och sprang =)

Första utstÀllningen =)

Ja dÄ har man varit pÄ en hundutstÀllning för första gÄngen i mitt liv. De var helt ok men inget jag skulle vilja göra varje helg direkt.
Det gick jÀtte bra enligt dom som kan nÄt, vi fick HP (hederspris) och bra kritik och att hon var vÀlvisad sÄ de va lite kul med tanke pÄ att de var första gÄngen. För Birgittas hundar gick de jÀtte bra! Cornelia var bÀst av tikarna och blev BIM (bÀst i motsatt kön), Lilleman Birgittas hanhund tog hem segern och blev BIG 2 =). SÄ de stod mellan Cornelia och Lilleman vem som skull gÄ till gruppfinal, och jag Äkte pÄ att visa Cornelia dÄ. Kul men svÄrt för hon Àr lite livligare Àn Barbie =P.

Sen efter de va de Brunos tur och de gick ocksÄ jÀtte bra de va tajt i toppen och han hamnade som god 2:a och fick hederspris och fina/bra kritik =)!! Lyckad dag med andra ord.

Jag och Elin Äkte sen in till stan och kollade pÄ stadsloppet, sÄg mÄnga man kÀnde som sprang men inte alla vi va dÀr för att se.

Snart bÀr de av mot Lena, blir lite godmat och kanske Àven nÄ drickbart. Men tar jag ett glas vin nu som somnar jag nog direkt =P.

Imorgon fĂ„r vi se vad de bli, skulle va bra att skjuta lite ifall att man ska skjuta upp till onsdag. Ska ev fĂ„ prova en lady gun (hur de nu stavas) och kĂ€nns den bra kanske jag lĂ„nar med den dĂ„. Även om jag trĂ€ffar helt ok med den som finns blir jag ju hur blĂ„ som helst pĂ„ armen och de gör rĂ€tt ont vissa smĂ€llar för den Ă€r för lĂ„ng. Jaja de löser sig!

Nu mÄste jag fixa i ordning lite grejer som ska med. Barbie sover som en stock och nu har Ànligen mÀrgbenen kommit sÄ de har hon fÄtt ett sÄ hon Àr sÄ nöjd =)!

Blev en lÄng dag =)

Nu kom jag hem blev en lĂ„ng dag i dag! Va uppe med tuppen vid 5 och tog min vanliga morgonrunda med hundarna. Riktigt skönt att börja dagen med en promenad Ă€ven om de stĂ„r i mot en aning nĂ€r klockan ringer sĂ„ tidigt och man inte vill nĂ„got hellre Ă€n att ligga kvar. Åkte och lĂ€mnade av hundarna hos en kompis och sen mot jobbet, gick riktigt fort pĂ„ jobbet idag. Hade rĂ€knat med att va helt död och att allt skulle gĂ„ sakta med tanke pĂ„ att jag nĂ€stan inte fick sova nĂ„t.

Efter jobbet hÀmtade jag upp hundarna och Äkte till Christer o Lena =), fick mat ocksÄ för ovanlighetens skull =P. Lena kan detta med att skÀmma bort mig men idag va de Christer som va kocken.
Passade pÄ att trÀna lite i hennes jÀtte hage som hon har till sin vovve Tilda, gick riktigt bra. Gjorde inte sÄ mkt lite inkallningar, stanna kvar och bara busa lite. De va kul att de gick sÄ bra med Tilda ocksÄ sÄ man kan ha med Barbie nÀr man hÀlsar pÄ. VÀrre för stackars Pepsi nÀr hans andra tjej ocksÄ löper han har de inte lÀtt nu stackarn.

Efter de va de dags att flytta över hÀstarna till en ny hage, men den hade ju sÄ klart pappa tagit ner lite av men han va gullig och hjÀlpte mig sÄ de gick fort. De blev sÄ nöjda nÀr de kom ut pÄ allt grÀs, gossa lite med Fanny ocksÄ och hon va jÀtte go. Fundera en sekund om man kanske skulle ge henne en chans till men sÄ skulle vi leda ner dom och utanför hagen Àr de som de slÄr slint. SÄ hon fÄr gÄ och njuta lite till nu sen fÄr hon gÄ till de evigt gröna. Inge roligt alls men va gör man.

Ulrika kom upp en svÀng med lilla Gizmo och han och Barbie busa som bara den sÄ de va riktigt kul! Pepsi satt mest och titta pÄ.

Massa bilder kommer =) men mÄste slÀnga mig i sÀng nu. Klockan ringer 5 i morgon med och dÄ Àr de nya tag. Efter jobbet i morgon ska jag trÀffa Maria en svÀng, sen blir de till att ringa Birgitta och kolla upp lite grejer inför utstÀllningen pÄ lördag =)! Fixa i ordning en massa och hinna trÀna lite "stÄ" och springa och ha henne vid sidan.

Natti natti!

Nu gÀller de bara att överleva en natt till =P

Pepsi har pipit en tim nu börjar bli lite drygt faktiskt. Men bara en natt kvar sen kommer Asias Àgare hem. Jobb i morgon tur man har sÄ fina vÀnner som stÀller upp som hundvakt!

PÄ skjutbana idag gick de vÀl bra alla serier pÄ duvor godkÀnda, men kÀnslan kÀndes inte ok inte som de brukar. Gick ner och sköt lite salong prickskytte och de blev godkÀnda bÄde med och utan stöd. Haren hade jag 2 godkÀnda av 4 sÄ helt ok. Gick upp och smÀllde av 13 skott pÄ duvorna satte 11 de andra 2 va slarv men de kÀndes toppen dÄ =), kÀnslan va tillbaka. Lutar Ät uppskjutning nÀsta gÄng pÄ hagel och presition (hur de nu stavas). Synd bara att ingen mer i gruppen ska skjuta upp dÄ men vem vet jag kanske bangar =P.

De va riktigt kul idag för de slÀppte för Elin hon fick till bra trÀffar bÄde pÄ haren o duvorna, sÄ kom igen nu tjejen du kan detta bÀttre Àn vad du tror! Pappa hjÀlpte Àven de andra en del tror han trivdes =P.

Sen nÀsta steg Àr klass 1 6,5 lite nervös inför detta dÄ bösserna inte passar sÄ bra och de smÀller/skjuter pÄ Ànnu mera sÄ de kommer förmodligen att kÀnnas en del. Men jag ska klara de!!

Nej nu fÄr de bli sÀngen klockan ringer 05.00 i morgon sÄ jag hinner ut och gÄ med hundarna ordentligt innan jobbet. Skulle ha slutat 2 men ska stanna kvar tills halv 4, sÄ de blir lite mera komp försöker fÄ ihop till en dag =)!!

Natti natti!

Nu sÄ =)

SÄdÀr tÀnkte de va bÀst att lÀgga upp nÄgra bilder pÄ mina hundar (kommer handla en del om dom)  =), Kajsa Àr dock inte min men mammas o pappas. Kort pÄ Aisa o Bruno kommer för de Àr ocksÄ hÀr mkt och jag och Elin (Brunos) Àgare har trÀnat en del spÄr ihop och mer ska de vÀl bli =)!!

Började dagen med en lÄngpromenad men de va inge kul alls för Asia höglöper nu och de spelar ingen roll om hon Àr lös eller inte hon gÄr framför Pepsi och Àcklar sig hela tiden. Och inte lyssnar hon ett dugg heller, inte lÀtt för henne nu. Och Pepsi blir ju tokig och de Àr inte sÄ konstigt men mitt tÄlamod Àr slut nu. Tur att Anders (Aisas) Àgare kommer hem i morgon!!

De ringde och vÀckte mig frÄn verkstan imorse om att bilen va klar redan =)!! Gött nÀr de gÄr sÄ fort, hade tydligen kört med vÀldigt lite olja sÄ han va förvÄnad att inte lampan lyste eller att motorn hade pajat. Phuu sÀger jag!! MÄste skÀrpa mig med denna bilen och ha lite mera koll tror jag =P!! Och tack Manne för att du körde dit mig!

Ska fixa med lite matlÄdor, sen ska jag kolla med pappa om hagen Àr nÄgot si sÄ dÀr hel eller om man ska gÄ över den helt innan man flyttar över hÀstarna till allt grÀs.
Lite ont gör de i en att se Fanny i ögonen (min ena hÀst), ska försöka ta bort henne efter midsommar. SlÄr slint helt ibland och dÀr i mellan Àr hon underbar men hon Àr 19 Är sÄ kÀnns inte som de Àr nÄgon idé att lÀgga ner massa tid heller.
Pappa ska hjÀlpa mig med detta Àven denna gÄng, vÀldigt tacksam att ha en bonde till pappa som inte Àr sÄ bölig av sig som kan hjÀlpa sin böliga dotter med sÄnt hÀr <3!!

Och ikvÀll vid 18 Àr de skjutbanan för hela slanten och idag ska pappa med =)!! Han ska ha med en bössa som förhoppningsvis passar Elin bÀttre sÄ de slÀpper för henne ocksÄ =)!! Höjdpunkten pÄ veckan jÀmt nu och fÄ Äka ivÀg och skjuta och man gÄr stÀndigt med blÄmÀrken men vad gör de =)!! Hoppas de gÄr bra för alla ikvÀll sÄ kanske vi Àr ett steg nÀrmare uppskjutningen sen =)!!

Hade gott sÄ lÀnge ska passa pÄ att greja nu nÀr hundarna sover som stockar =)

"Barbie"



Min nya vovve en stafftik pĂ„ 1Âœ Ă„r =)!! HĂ€mtade henne i fredags och hon Ă€r hur go som helst =)!! Har henne pĂ„ foder till att börja med ifall att Birgitta vill ta en kull eller tvĂ„ pĂ„ henne =)!! Hon kallas Barbie eller Barren men heter ThoughÂŽnÂŽstaffÂŽz Black Angel. Ska pĂ„ min första utstĂ€llning pĂ„ lördag och har Ă€ven anmĂ€lt till RansĂ€ters 3 dagars =) spĂ€nnande. Bilden lĂ„nade jag ifrĂ„n uppfödarens blogg har inte hunnit ta sĂ„ mĂ„nga sjĂ€lv Ă€n. Men sĂ„ hĂ€r ska hon iaf stĂ„ nĂ€r jag stĂ€ller =)!!
Ska börja trÀna lydnad med henne och Àven prova lÀgga nÄgra spÄr och se vad hon tycker om det. Men har tagit de lite lugnt nu i början sÄ hon fÄr kÀnna sig lite hemma först =)!!

Pepsi <3



Pepsi kan ocksÄ om han vill =P!! Han gör lite vad han kÀnner för och nÀr han vill =P, vill han inte en sak sÄ gÄr de inte hur mkt man Àn försöker =)!! Fick han nÀr han var 7 Är och han Àr 10 nu (tror jag eller 11  =P) sÄ han börjar bli till Ären nu min lille skrutt =)!!

Kajsa



Kajsa med en av sina Àlgar =)!! Denna jobba hon bra med =)!! Inte lÄngt kvar nu tills oktober och Àlgjakt och dÄ ska jag vara klar och kunna vara med sjÀlv pÄ riktigt =) och kanske fÄ turen att se en sÄn hÀr =)

Kajsa

FrÄn avslutningen pÄ spÄrkursen =), och godkÀnda blev vi =). Nu har vi haft en liten paus i frÄn spÄrandet, men ska försöka lÀgga nÄgra nu nÀr de inte Àr sÄ varmt.

En nöjd Kajsa =)!! HÀr hade vi varit ivÀg och gÄtt anlagsprovet och vi blev godkÀnda, ett spÄr pÄ 600 m med 4 vinklar och ett bloduppehÄll sista strÀckan pÄ 15 meter. Hon har fÄtt vila lite nu men ska försöka lÀgga nÄgra spÄr till nu inför nÀsta klass, innan de blir för varmt. Och lite för min egen del med för jag vill inte gÄ pÄ en orm i skogarna dÄ fÄr de va till hösten =)!! Kan trÀna lydnad istÀllet =P

En bild pÄ mig frÄn nÀr jag var pÄ model lab och tog lite bilder. En gÄng och aldrig mer inte min grej de dÀr =P


TÀnkte försöka mig pÄ detta med och blogga =)

FÄ se hur lÄng tid det tar innan jag tröttnar pÄ detta =P!! Ska göra ett försök iaf men fattar mig inte riktigt pÄ denna sida sÄ fÄr se hur de gÄr.

Idag har de varit en riktigt lugn dag för ovanlighetens skull =)!! Alexandra var hÀr och hÀlsade pÄ va riktigt trevligt!! Satt och pratate om allt och inget och en hel del kaffe blev de!!
Började dagen med en lÄngpromenad i regnet va rÀtt sÄ hÀrligt faktiskt. Passar Anders hund Asia och hon höglöper sÄ de Àr lite drygt med tanke pÄ att Pepsi Àr helt tokig. SÄ gÄ med dom 2 pÄ samma gÄng va en liten utmaning och sen ha stackars "Barbie" med pÄ ett hörn va inte sÄ lÀtt.

Jag och Alexandra passade Àven pÄ att ta en lÄngpromenad i mellan kaffekopparna, sÄ skönt. Och innan hon Äkte hem va vi ute en runda, bÀst och passa pÄ nÀr man har lite hjÀlp =)!!
SÄ nu sover hundarna som stockar, sÄ jag passa pÄ att greja bloggen men den Àr inte fÀrdig Àn men behöver nog fÄ lite hjÀlp Àr inte sÄ teknisk av mig!!

I morgon Àr de onsdag igen vilket betyder skjutbanan =D!! Hade velat skjuta upp hagel i morgon men mÄste vÀnta in de andra lite.

Ledig i morgon med riktigt gott fÄ se vad vi ska hitta pÄ dÄ.Funderar pÄ att lÀgga ett spÄr i morgon, beror pÄ lite hur vÀdret Àr. De Àr ju rÀtt kÀnsliga för vÀrmen dessa staffar.  Ska trÀna lite mer med "Barbie" i morgon inför utstÀllningen men de gick riktigt bra idag sÄ de va kul. Men detta Àr helt nytt för mig sÄ kan inte sÄ mkt Àn men jag Àlskar utmaningar av alla dess slag och inget Àr omöjligt =)!!
FÄr nog lite proffs hjÀlp pÄ fredag av Maria hon kan detta hon, va jÀtte lÀnge sen jag trÀffade henne sÄ de ska bli riktigt roligt =)!!

Nu fÄr de bli soffan och lite teve om de nu finns nÄgot bra att se pÄ!!


VĂ€lkommen till min nya blogg!


RSS 2.0