SofflÀge

SofflÀge hela dagen, extra drinkar fitline, febern har gÄtt ner lite men har fortfarande ont i halsen. Men Àr inte förkyld?! Knepigt! Gör allt för att kunna stÄ pÄ benen till helgen sÄ jag kan jobba!






Snart dags för ÄLGJAKT 👍😀! 

Idag Àr jag lite bitter!

TĂ€vlingssĂ€songen Ă€r mer eller mindre över! Barran har fĂ„tt titel i nybörjarklassen och har 2 godkĂ€nda rundor i fortsĂ€ttningsklassen. Diza har 2 godkĂ€nda rundor i nybörjarklassen sĂ„ de har en runda kvar till titel i vardera klass! 
I vinter blir det trĂ€ning med ett gĂ€ng i k-hamn i en inomhus hall och sĂ„ ska jag lĂ€gga krut pĂ„ lydnadsdelen! 
Vanliga personspĂ„r har gĂ„tt hur bra som helst i höst 👍!

Nu till den bittra delen! FrĂ„n ingenstans har jag fĂ„tt 39 graders feber men Ă€r inte vĂ€rst förkyld? Lite ont i halsen och kroppen bara! Och det Ă€r ju bara 5 dagar kvar tills jag ska stĂ„ pigg och alert  i skogen i en drevkedja! 

Och snart har det gĂ„tt ett Ă„r och jag kĂ€nner lika stor tomhet nu som dĂ„! Och sĂ„ har det varit med blandade kĂ€nslor inför denna Ă€lgjakt! Du brann för det och gick inför det lika mkt som alla andra fast pĂ„ ditt sĂ€tt! Inget kommer bli sig likt och det vet jag! Du Ă€r sĂ„ saknad och sĂ„ Ă€lskad! Du va min förebild pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt! 💞 Kan tacka dig för vĂ€ldigt mkt 💞!

Nej nu ska jag hoppa i sÀng och hoppas pÄ att va piggare imorrn!

RSS 2.0