Dags för förÀndring..

Ja varför ska man bara va nöjd nÀr de kan va sÄ mkt bÀttre. Det kan man frÄga sig. SÄ de Àr bara att ta tag i saker och ting!!

Mörkt och jÀvligt Àr de, fy fan. SÄ trött jag Àr idag har jag inte varit pÄ riktigt lÀnge. Huvudet sprÀnger, nacken gör ont inte mkt som Àr bra idag. FÄr blir en tidig kvÀll för mig idag. Imorrn blir de en lÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄnnnng dag. Jobb till 2 sen en tur och retur till tjörn (hur de nu stavas). NÄt ska man ju sysselsÀtta sig med =P.

Onsdag Àr jag ledig men dÄ blir de ocksÄ en lÄng tur. Sen blir de jobb resten av veckan. Phu men men klir i kassan, sen sÄ kommer jag vÀl komma in i detta med att komma upp pÄ morgonen igen. Men tufft sÄ hÀr ibörjan.

Nej de fÄr bli ett jÀvligt kort inlÀgg idag, kvÀllrundan, duschen o sÀngen fÄr de bli.

Hade gott!

Lördag =)

StĂ€llde klockan vid 9.00 för att jag skulle med mamma o mormor pĂ„ julmarknad men skiter i de orkar inte duscha 2 gĂ„nger. Åker mot skogen istĂ€llet och fixa lite julfint dĂ€rifrĂ„n.

Sen ska jag stÀda de sista sen fÄr vi se va dagen har att erbjuda =), blir nog utgÄng ikvÀll iaf ska bli jÀvligt kul! Lite sugen pÄ att dra pÄ hockey med men vi fÄr se. Vilken skrÀll att jag velar haha. Ska passa pÄ att lÄta Barran springa i skogen med. HÀlsa pÄ Pepsi lite. Fick köra han till farmor igÄr för höll pÄ att fÄ spel hÀr hemma för Barran nÀrmar sig höglöp sÄ Pepsi va tokig.

Fick upp alla stakar och stjÀrnor, vet inte nÀr jag fick upp de i tid sist. Gjort ett fint jul ljusfat haha jag som inte skulle bry mig om och greja sÄ mkt eftersom jag ÀndÄ kommer jobba en hel del. Och jobbar hela julhelgen men de Àr allt lite kul med =P. BÀst att passa pÄ nÀr viljan för en gÄng skull finns. Och de blir faktiskt mkt mysigare i mörkret =).


Bokat in ett spÄrtillfÀlle med Kajsa igen, fÄr vi se. Hon har inte varit sig lik sedan Snobben fick somna in. Sjukt vad tomt de blir efter en hund. Stod och försökte fÄ ren min röda jacka frÄn hans hÄr igÄr. Och vilken skrÀll men jag börja ju tokgrina. För de va ju de sista som fanns kvar av han. Man fÄr va ledsen jag vet, men nu fÄr man blicka framÄt. Och va tacksam för alla roliga Är man fick tillsammans.

Nej leta fram lite klÀder och dra mot skogen en svÀng och hoppas pÄ att pappa kan ta sig tid och följa med och hjÀlpa mig. För mamma ska ocksÄ ha och farmor sÄ de fÄr han lov att göra, vet ju inte ens om jag ska ha nÄt sjÀlv. Vill bara komma ut en svÀng och va ute och bara njuta =)!

Ha de gott och hoppas alla fÄr en bra helg =D

Underbar dag verkar de bli idag =D!!!

Ja de verkar de bli! Blev vÀldigt ridsugen men har att göra med massa annat. Börjar se ett slut med engelskan nu vilket Àr vÀldigt skönt inte mkt kvar du. Ska bara klara av de som Àr kvar men de ska gÄ =)! Matten har jag kommit lite mer Àn halv vÀgs i nu. Men de Àr inte lÀtt med alla linjer x y kx m osv.
Fick lite hjÀlp av min kusin Johanna igÄr och hon va ju hur duktig som helst och jag hÀngde med rÀtt bra men nu ska jag bara komma ihÄg hur vi gjorde med alla knepiga utrÀkningar.

Ska sÀtta mig en stund nu och rÀkna sÄ fÄr vi se. Imorrn kommer Moa och hjÀlper mig lite sÄ dÄ vill jag ha kommit lite lÀngre i boken sÄ jag kan fÄ mera hjÀlp med det som inte sitter.Till veckan börjar jag jobba igen sÄ dÄ fÄr jobba och plugga pÄ samma gÄng. Lite tufft men de fÄr gÄ. Börjar dock med en trÀlig vecka. Jobbar alla dagar utom onsdag och börjar kvart i 7 pÄ kuppen alla dagar!!!

Idag blir de en tripp till heden och hÀlsa pÄ och sÄ kommer Theresa och ska klippa mig och Lena. Sen funderar jag pÄ att köra Pepsi till mormor o morfar. För nu börjar de bli lite jobbigt med en löptik och en hane pÄ 42 kvadrat. Men snart Àr de över sÄ de Àr skönt.

Till helgen vet jag inte vad de blir, jag vill ut pÄ fredag men verkar inte som nÄgon annan ska de sÄ kanske fÄr bli en lugn helg och försöka plugga undan sÄ mkt som möjligt innan jobbet drar igÄng. Men samtidigt sÄ vill jag göra nÄ kul sitter med dessa böcker jÀmnt ÀndÄ.

Nej nu ska jag hoppa i matte böckerna och sen fÄr de nog bli en lÄngpromenad i det fina vÀdret =)

Hade gott!




Uhh va veckorna gÄr =P

Ja de gör de verkligen. Har kollat runt lite pÄ FB i min pluggpaus hÀr. Och ja kan inte hjÀlpa de men shit hur folk hoppar frÄn den ena till den andra. En speciellt som jag trÀffade nÀr jag va tillsammans med en kille för fler Är sedan, och han hade ett barn.
Och han jag var tillsammans med sa sjÀlv att han brukar ha nya tjejer titt som tÀtt. PÄ ca 3 Är nu har han haft 4 förhÄllanden som jag vet om. Och pÄ bilder sÄ har han bott med alla med.
Ja de Àr vÀl upp till var och en kanske men barnet? Ja vet inte jag. Hon va vÀldigt liten nÀr jag trÀffa henne men Àr sÀkert runt 5 nu. Undrar om hon kanske tycker de Àr sÄ kul.

Fick sjÀlv en tankestÀllare nÀr jag va tillsammans med en med barn. Ja jag tyckte sjÀlv de gick för fort och jag försökte bromsa. Men sÄ stod jag dÀr sen och kÀnde att de hÀr fungerar ju inte. Och ja dÄ va de inte bara 1 person jag skulle lÀmna utan 3 för barnen tyckte man ju ÀndÄ om.

Jag lÀrde mig nÄt av de. Och jag hoppas att den dagen jag sjÀlv fÄr barn att jag inte blir sÄn som slÀnger mig till höger o vÀnster. Om nu inte förhÄllandet till fadern skulle hÄlla vill sÀga. Och skulle jag göra de hoppas jag verkligen att nÄn tar tag i mig eller slÄr nÄgot hÄrt i huvudet pÄ mig.

Alla gör ju sjÀlvklart som de sjÀlva vill men kan inte sluta tycka synd om barnen. NÀr de vÀl har fÄtt en trygghet sÄ kanske den upphör och sÄ tar de 1 mÄnad sÄ har dens förÀldrer trÀffat nÄgon ny och sÄ Àr allt igÄng igen. Och tÀnk om de Àr sÄ hos den andra förÀldrern ocksÄ?!

En sak Àr ju om man umgÄs och kanske spelar fotboll eller vad som helst, men man kan faktiskt försöka hÄlla igen dÄ den andra har barnet tills man faktiskt vet om de finns nÄt att bygga pÄ. För allt kan va spÀnnande ett tag men sen Àr de kanske inte de och ja dÄ stÄr man dÀr.

Behöver inte vara sĂ„ brĂ„ttom hela tiden och man kan va SJÄLV. Har man barnet varannan vecka som de brukar va ja dĂ„ kan man ses den veckan som barnet inte Ă€r dĂ€r. Och den andra veckan ta de lite lugnt. Man kan ju göra nĂ„got kul ihop men man behöver ju inte pussa och sova över dĂ„ förens man vet att de verkligen kĂ€nns rĂ€tt. Och framför allt inte skaffa boende ihop. Sen om de kĂ€nns rĂ€tt sĂ„ visst och tar de slut efter nĂ„t Ă„r sĂ„ Ă€r de ju sĂ„ men skynda lĂ„ngsamt. Är sĂ„dan panik i allt.

De hÀr Àr ju bara va jag tycker och jag Àr inte guds bÀsta heller pÄ nÄt sÀtt och vis men har man barn tycker jag att man har inte bara sig sjÀlv att tÀnka pÄ och som förÀldrer har man ett ansvar. Och i mina ögon sÄ Àr barnet prio ett. Man kan passa pÄ att ha kul nÀr man Àr sjÀlv men hÄll barnen utanför tills man vet vad de blir av allt.

Nu har jag fÄtt ur mig de. Se om de gÄr bÀttre att plugga nu nÀr jag inte har de dÀr som flyger runt i huvudet. MÄste Äka in till stan och handla med suck pust o stön inget jag tycker Àr sÄ dÀr jÀtte kul faktiskt. Men nu Àr iaf vinterdÀcken pÄ sÄ de Àr bara att tuta o köra!!

PÄ lördag blir de hÀstÀgarens dag eller va de kalla de. DÄ ska vi som har hÀst hos Morgan trÀffas och fÄ lite information och lite lÀttare mat. Efter de trav och senare pÄ kvÀllen blir de lite kalas. Imorrn blir de vÀl plugg, sen till molkom en svÀng och göra en hÀlsoprofilsbedömning hahaha herregud ska ta reda pÄ va mkt som faktiskt Àr FETT haha fy fan men den positiva sidan Àr ju att dÄ har man ju ett mÄl att strÀva efter =). För man skulle mÀta knÀn o handleder och dÀr efter kunna fÄ fram va sklettet vÀger osv. Och sÄ ska man cykla med pulsband o klocka och grejer. Kan ju bli intressant de hÀr. Eller inte =P. Och pÄ kvÀllen blir de tvÀttstugan =P, sÀkert kort att tvÀtta en fredagkvÀll.

Nu ska matte boken fÄ sig en omgÄng till och sen blir de kanske en vals med dammsugaren =P.

Hade gott!

Hungrig!!

Ja de Àr jag, kom pÄ att jag inte har Àtit nÄt sedan frullen. Bara massa kaffe. Men har ju typ inte ett skit hemma mÄste handla men gud sÄ trÄkigt. Lite stekt Àgg, stekt falukorv och lite championer rockigt de =P.
De Àr verkligen inte kul lÀngre att laga mat. Alltid laga till sig sjÀlv. De smakar liksom inte bra av nÄt och aldrig Àr jag sugen pÄ nÄt heller. Hatar dessa perioder. Och sÄ undrar jag varför jag Àr trött hela tiden, haha. Ibland blir jag liiiiite trött pÄ mig sjÀlv.

Detta pluggandet gör mig galen. Men ska ringa och prata med dom kÀnner bara sÄn stress hela tiden och sÄ blir de svart i huvudet och jag fattar inte nÄt. Fast jag gör de men fÄr ingen ro.

Mkt som flyger genom mitt huvud nu och kÀnner att jag inte kan slÀppa pÄ "bomben" till nÄn för jag vet varken ut eller in. Men samtidigt sÄ vet jag att de bara Àr att börja i en Ànde. Men en sak vet jag ska bara ta tag i det. Och antingen sÄ flyter de eller sÄ blir de as tufft men har ju varit i den situationen förut och vet ju att jag klarar de med.

Jag vet ju vad jag ska göra men just ATT göra de Ă€r just de. Ångest laddat till tusen och sĂ„nt stannar kvar och man bara grubblar o grubblar för man vill skjuta pĂ„ de. Ja jag Ă€r HOPPLÖS men jag vet ju iaf om de =P.

Hundarna hÀnder de inte mkt med för tillfÀllet. Har blivit nÄgra spÄr. Kajsa har 2 1:a priser o 1 HP i öppen klass, Pepsi hade haft 2 1:or han med om han hade haft tÀvlingslicens. Barran har jag inte gjort sÄ mkt med mer Àn vardags lydnad och dÀr har hon blivit bÀttre.

Nej om man ska steka pÄ maten lite, duscha, krypa ner i soffan och vÀnta pÄ en ny dag med massa plugg. Hittar ingen ro bara.

VÀldigt bittert inlÀgg men sÄ kan de va...

Hade gott!

Ny vecka =)

Ja idag har jag fÄtt en del gjort med studierna iaf riktigt skönt. Och halva andra tiden har gÄtt Ät till drömmar =P. Jag Àr hopplös men jag har ju en bild hur jag vill att de ska bli. Med boende, djur, jobb osv ja jag vet de kommer nog aldrig ske men man vet aldrig ;).

Men sĂ„ Ă€r de ju detta att jag tror ju aldrig jag kommer hitta nĂ„n som vill stĂ„ ut med mig och mina djur haha, jaja den smĂ€llen fĂ„r man vĂ€l ta dĂ„ ;), Men jag ÄR hopplös, Ă€r de inte hĂ€star jag samlar pĂ„ sĂ„ Ă€r de hundar. Men jag kan inte se mig i ett liv utan dom.

Den livsglÀdjen dom ger mig, och som jag njuter nÀr jag fÄr va med dom, jobba tillsammans med dom och va i skogen de Àr nÄgot jag inte klarar mig utan! Men sÄ vrÄkar jag ju va av en sÄdan person att jag inte kan nöja mig med en hund =P.

Jag har mina drömmar om en jÀmte men har faktiskt lÀst lite om laikan och den Àr inte sÄ dum den heller. Skulle va kul att ha en man kan stÀlla ut, starta öppen klass i spÄr med och jaktprov.

Sen sÄ har jag ju Barran som jag stÀller, trÀnat lite apportering med samt spÄr. Ska prova lite lydnad till vÄren Àr de tÀnkt. Och om Barran nÄgon gÄng skulle bli mamma sÄ vill jag ju sjÀlvklart ha en tik efter henne en snygg en som kan sopa hem allt pÄ utstÀllningarn ;P.

Ja ni ser dÄ Àr vi uppe i 4 hundar, vilket inte skulle fungera pÄ 42 kvadratmeter. SÄ Àlghund fÄr vÀnta men titta o drömma kan man alltid göra. Jag har ju Kajsa Àven om man inte kan stÀlla ut henne och sÄna saker men spÄra gör vi. Har 2 inbokade "tÀvlingar" till nu. Vet inte vad man sÀger riktigt men man fÄr ju en bedömning och en placering.

Hur man Àr, planerar hur man kan dela upp dom i lÀgenheten om man ska jobba, hur man kan fÀlla sÀtena i bilen och försöka fÄ till de med burar ja allt sÄnt. Skadad jag, nehe =P.

Men vem vet hur de blir framöver, man ska aldrig sÀga aldrig Àr nÄgot jag har lÀrt mig iaf. Jag skulle aldrig bli fet - men de blev jag, jag skulle aldrig sluta rida - de gjorde jag för dÄ tog kÀrleken över o nu finns de inte pengar till de, jag skulle aldrig bo i lÀgenhet - och de gör jag. Haha listan kan bli lÄng.

Emelies kommentar idag: du Àr ju sÄ jÀvla bra och vettig. MEN inte nÀr de gÀller dig sjÀlv haha. FörstÄr INTE va du menar nu ;P. Kan kanske ligga nÄt i de dÀr.

Nej om man skulle försöka komma in i duschen kanske, men har en runda kvar med hundarna sÄ kÀnns som de kan vÀnta lite till.

I veckan blir de bara massa plugg och sÄ spÄrande med Kajsa framför allt men ska försöka fÄ till med Barran o Pepsi ocksÄ.

Till helgen blir de Àlgjakt eller Avesta men de lutar Ät att jag blir hemma. Sista helgen som Àr inplanerad med just Àlgjakt och de kÀnns som att jag nog vill med ut. Avesta stÄr ju kvar =P, Àven om jag lÀngtar upp vÀllllllldigt mkt. FÄr kanske bli en tripp till nyÄr istÀllet om inte vÀglaget Àr allt för pissigt vill sÀga!

Hade bra alla och hoppas veckan har börjat bra =)

Vad sÀger man...

Ja de kan man frÄga sig. Blir sÄ less nÀr folk inte kan lÄta bli att ta bilen nÀr de har druckit. Varför? Alla vet ju hur de kan sluta. Natt till lördag sÄ hade nÄgra antagligen fylle kört, en kompis hittade bilen pÄ hennes morgon runda. Visst de sÄg inte sÄ illa ut men ÀndÄ de hade kunnat sluta hur illa som helst.

Inatt fick jag se en bild pĂ„ en bil som en hade brĂ€nt av vĂ€gen, Ă€ven de fyllekörning. Och pricken över i vi kommer och Ă„ker och rĂ€tt som de Ă€r ligger de en bil pĂ„ sidan mitt pĂ„ vĂ€gen. Även de fyllekörning. VARFÖR?
De sÄg rÀtt illa ut och hade vi kommit 15 min tidigare och Äkt om ens de sÄ hade vi mött denna bil och dÄ hade de kunnat sluta precis hur som helst. LÀskigt Àr va de Àr och vad man faktiskt kan utsÀttas för i trafiken.

För de spelar ingen roll va försiktig man Àr sjÀlv eller hur sakta man kör nÀr man aldrig vet vad man möter. Tycker de borde införskaffas alkoholmÀtare i alla bilar som inte kan kopplas om eller gÄ runt som vissa pÄstÄr att man kan göra. Vad mkt man skulle kunna förebygga.

Denna helgen har mÄnga tankar gÄtt till de som inte finns med oss lÀngre, och jag har varit och hÀlsat pÄ 3 vÀnner eller rÀttare sagt deras gravar. I 2 av fallen sÄ va de just alkohol o bil som va inblandade. Just dÀrför blir jag faktiskt ledsen. Man ska INTE köra bil FULL, de Àr ju att leka med döden!!

Men om man ska dra en slutsats av resten av helgen sÄ har den varit trevlig. Fredagsmys med Christer, Lena o Nova =) och alla hundar sÄ klart. Sen sÄ ringde Elin och de blev en svÀng till Harrys, ingen skrÀll direkt =P. IgÄr sÄ va vi pÄ hockey och heja fram Fbk till seger. Innan hockeyn fick jag nÄgot konstigt ryck och gick hem till mamma o pappa 1,1 mil =). Efter hockeyn va de dans för hela slanten till Selex och de va riktigt skoj och en hel del bugg vart de. SÄ idag har jag varit sjukt trött och de kÀnns i kroppen kan jag lova.

I veckan nu blir de massa plugg nu jÀvlar, kÀnner mig sÄ peppad nu. De ska gÄ oavsett hur lÀnge de Àn tar sÄ ska jag fixa de.

Blir nÄgra spÄr med vovvarna sÄ klart och sÄ ska jag försöka boka in ett öppet spÄr till med Kajsa. SÄ fÄr vi se lite lÀngre fram om jag kan fÄ till ett anlagsprov med Barran, skulle va toppen de inför vintern nu.

Ha de bra och hoppas ni fÄr en bra start pÄ veckan!

Bilder =)

Bjuder pÄ lite bilder pÄ vad jag brinner för =) <3




FrÄn avslutningen pÄ spÄrkursen =), och godkÀnda blev vi =). Nu har vi haft en liten paus i frÄn spÄrandet, men ska försöka lÀgga nÄgra nu nÀr de inte Àr sÄ varmt.

Och mitt hjÀrta <3


Vilken dag =D

Bortsett frÄn att dagen började med ett farvÀl till en fyrbent vÀn, de Àr aldrig kul!! Men efter de Äkte jag hem och hoppade i jaktklÀderna. Styrde bilen mot mamma o pappa för att hÀmta upp Kajsa. Och detta med halvkombi, 2 burar och 3 hundar va lite trixigt men efter lite om och men sÄ va alla vovvar pÄ plats och vi Äkte till Ulsby =).

Startade i ett öppet spÄr med Kajsa vilket va jÀtte kul =). Fick 1:a pris =D!! Bakom henne kan man kÀnna sig rÀtt sÀker och de gÄr verkligen att lita pÄ hennne, för de visade hon idag iaf =).
SpÄret hade legat sedan igÄr sÄ 20 timmar, vi drog igÄng och de va inga konstigheter. Hon ringa en vinkel en aning, tredje vinkeln sÄ genade hon lite och pÄ slutet av spÄret ska man stanna sÄ kommer de ett skott. Och dÄ haja hon till lite och blev lite hetare och gick fram till klöven =). Hade hon inte genat i tredje vinkeln och sÄ gick hon lite med nÀsan i luften pÄ slutet sÄ hade vi Àven fÄtt Hp.
Men jag Àr mer Àn nöjd herregud jag hade aldrig sjÀlv gÄtt ett sÄnt sÄ jag bara följde med. Och med tanke pÄ jakten och allt nu sÄ va jag lite tveksam hur hon skulle reagera om de va fÀrska ÀlgspÄr vid vÄrat spÄr. De va de men hon markera de bara och följde troget de spÄret jag hade visat. Denna gÄngen iaf =). Fin kritik och omdöme fick hon. Och jÀtte mkt beröm för tempot vilket jag alltid tycker Àr de svÄraste. Och att hon va sÄ lugn nÀr vi vÀl kom in till skogen =).

Efter de va jag bara tvungen att prova samma med Pepsi, och tro de eller ej men han gick som en klocka och hade han haft tÀvlingslicens sÄ hade han ocksÄ haft ett 1:pris. Han spÄrar vÀldigt bra. Och han Àr verkligen sÄ glad, svansen gÄr i ett och kommer han av sig hoppar han runt som en tok tills han Àr rÀtt igen. Hon jag gick de med bara skrattade och sa att de syns ju va kul han tycker de Àr =)! Tror Àven han gick fortare och han va hetare och lÄg pÄ mer med. SÄ de va kul, nu vet jag verkligen att han kan och jag kÀnner mer o mer att jag kan lita pÄ han.

Barran provade vi 4 apporteringar med och de gick förvÄnadsvÀrt bra. Hon kom Àven tillbaka med dom nu sÄ pÄ en gÄng har hon gjort vÀldiga framsteg. Hon fick ett kortare spÄr med tvÄ bloduppehÄll ville prova henne pÄ de nu. Och de löste hon bra, lite mera trÀning sÄ kanske vi fÄr till ett anlagsprov innan snön vore ju toppen de.

Mkt hund JAG VET =), men de Àr ju ÀndÄ en sÄ stor del av mig och nÄgot jag verkligen brinner för. Och jag drömmmmmmer om fler =P. En jÀmte som ska trÀnas o tÀvlas inom jakt o spÄr och en staff till =P. SÄ ge mig ett hus och pengar =D!!!!

Jobb imorrn, sÄ nu blir de lite plugg och efter de Bonde söker fru och sÀngen =)

Hade gott =)

har nÄn skit i kroppen...

Ja de har jag, kÀnner mig knepig, ont i halsen, orkeslös, sjukt trött och ont luftrören.. Mkt pÄ samma gÄng. Men de Àr bara att se va de blir av de.

Badade bÄda hundarna och de gjck rÀtt smÀrtfritt för en gÄng skull =). Pepsi försökte bara bitas 3 gÄnger och Barran försökte bara riva badrummet 2 gÄnger ;P. Tror Pepsi gillar detta med hÄrblÄs lite ÀndÄ för han sitter faktiskt still nÀr jag har fÄtt tag pÄ han vill sÀga.

Passade Àven pÄ att stÀda lite hÀr hemma skönt nÀr man fÄr ett sÄnt dÀr ryck dÄ Àr de bÀst att köra pÄ sÄ man fÄr undan. Brukar va lite motigt annars =P.

Matten har slÀppt lite mer idag sÄ de kÀnns bÀttre. Ska kolla pÄ en film snart som jag ska skriva om pÄ engelskan. FÄ se om jag fÄr till nÄt bra ska ju va typ en sida och sÄ ska man inte avslöja nÄt osv. SÄnt som jag Àr sÄÄÄÄÄ bra pÄ eller inte ;P.

Sen blir de ett öppet spÄr ska bli kul och spÀnnande =), har aldrig gÄtt ett och sÄ ska jag gÄ första pÄ ett provtillfÀlle men de Àr ju bara att följa hunden sÄ fÄr vi se vad som hÀnder. Antingen gÄr de bra eller sÄ blir de bra trÀning, gÀller ju att tÀnka lite positivt.

Sen blir de mera plugg, försöka fÄ undan en hel del imorrn med sÄ jag kan försöka slÀppa de till helgen tÀnkte jag för dÄ skulle jag faktiskt vilja gÄ pÄ hockeyn och sen Àr de fest =). SÄ hoppas verkligen jag hÄller mig frisk nu, ska nog ta en ipren innan jag lÀgger mig sen Àr egentligen imot att stoppa i mig massa piller bÀttre kroppen fÄr sköta de sjÀlv men nu har jag verkligen inte tid och lust att va sjuk.

Ska Àven försöka med att lÀgga spÄr till Pepsi o Barran nÄn gÄng denna vecka. DÄ ska jag prova ett bloduppehÄll i Barrans och se hur hon klarar de. Det vore lite kul att kunna gÄ anlagsprovet med henne innan snön kommer sÄ kan hon fÄ smÀlta allt under vinter och sÄ kan vi börja jobba pÄ lite svÄrare till vÄren och se om hon kan göra 3 öppnaspÄr och fÄ ettor =). Den som lever fÄr se =).

Nej nu ska jag fixa ett par grejer till sen blir de film, kvÀllsrundan och sÀngen!

Hade gott!

RSS 2.0