Fullt upp..

Ja de har de verkligen varit nu ett tag men de Àr vÀl lite mitt eget fel och mina val. Barris har fÄtt 10 fina friska valpar =), hÀsten startade i fredags i BorlÀnge och kom 3:a och idag ska vi ivÀg igen.

har packat de som gÄr inför rallyt imorrn, sÄ ska jag snart hoppa in i duschen. Kommer ju va hemma ca 01.00 kanske senare och sÄ ska vi Äka halv 8 imorrn sÄ jag ska försöka sova sÄ gott de gÄr. SÄ imorrn blir de en hel dag i skogen och sen Àr de meningen att vi ska orka ut men de fÄr vi se. De som ska med Àr inte blyga att dricka ska försöka hÄlla mig undan den flytande drycken pÄ dagen. Slapp iaf att kör i Är =).

Har varit pÄ bra humör tills nu, vad hÀnde?! Vill bara sÀtta mig och grina men de gÄr inte heller. Jag gör som jag brukar och kör pÄ dÄ gÄr de ett tag till =). Vill bara bort men vet inte vart, tankar som förföljer mig och hÄller pÄ att göra mig knÀpp och ja jag kan göra listan lÄng.
Ett viktigt val jag mÄste göra typ NU. De Àr ju bara att ta tag i allt jag vet men i stÀller velar jag och de Àter upp mig snart. Jaja hepp hepp bara att rycka upp sig de. Men har varit sjukligt trött hela veckan och har haft stÀndig huvudvÀrk kan ju ha med saken att göra med.

Ja usch och fy nu fick jag skriva av mig lite iaf och de kÀnns faktiskt lite bÀttre redan =). Ska slÀnga mig in i duschen sÄ ska jag dra mig mot mamma o pappa och lÀmna Pepsi hos farmor o farfar. Denna gÄngen ska jag ta med en kudde iaf. Hoppas de gÄr bra för min fina kille ikvÀll.

Ha en bra kvÀll och trevlig helg =)!!

RSS 2.0