HĂ€rlig dag i spĂ„rskogen đŸ˜Žâ˜€ïž

Imorse bar de i vĂ€g till skogen och lite spĂ„r 😀! Henrik la ett till Diza och idag fick hon slita lite. Över vĂ€g tre gĂ„nger, massa massa viltstörning, upp för ett berg, nedför ett stup och över en bĂ€ck 😀! Hon löste de bra 😀! 


Den dĂ€r 👆 mojĂ€ngen hade dock kört över spĂ„ret pĂ„ tvĂ„ av stĂ€llena sĂ„ de va vĂ€l mer eller mindre borta. Men hon gick bara rakt över iaf 👍! Va första gĂ„ngen vi skulle korsa som va lite besvĂ€rligt och hon ringa lite fast det var dĂ€r maskinen inte hade varit. 

Barran fick ett lite lĂ€ngre som Henrik la. I starten vet jag inte vad hon pyssla med. FlĂ€nger runt och krĂ„nglar men tar sig Ă€ndĂ„ fram. Sen sista halvan gick hon super och med fart! Knepig vovve de dĂ€r med sin egna stil men runt kommer hon 😀!
 
Spade fick ett idag och de fixa han bra 👍! Flög upp ett par rĂ„djur framför oss en bit men som tur va sĂ„g han inte dom. Sista vinkeln ringa han lite i. Men inte alls att han skulle dra i vĂ€g pĂ„ egna Ă€ventyr utan han jobba bra idag 😀. 
EfterĂ„t gick de inte stopp han frĂ„n att slĂ€nga sig i en Ă€cklig damm 😂. 
Han skĂ€lla och va helt tokig! 




Han vart nöjd iaf 👍! Fast han vĂ€gra komma upp och de lĂ€r ju inte direkt ha varit nĂ„n vĂ€rme i de dĂ€r!

Simba fick ett lite lĂ€ngre spĂ„r idag. Men ett kort bloduppehĂ„ll. Lite konstigt men gick en halv bĂ„ge förbi och sen nĂ€r han kom pĂ„ spĂ„ret sĂ„ fortsatte han och gjorde de sista riktigt snyggt 👌! 

Efter de Ă„kte jag förbi stallet och fixa de och sen vidare till SkattkĂ€rr. Mötte upp Ulle och sĂ„ la jag ett bruksspĂ„r till Max. Han löste de riktigt bra fast han fick slita lite. 

Ulle la ett viltspĂ„r till Mio och som störning gick jag bakom med Spade 😀! (Vi agera "löshund", som trĂ€ning) Han tyckte de va skit kul och stundtals spĂ„ra han. Han markerade legorna 👍! Mio brydde sig inte om honom fast Spade skĂ€lla lite i början.  

I mellan de att vi la och gick spĂ„ret sĂ„ blev de en promenad pĂ„ ca 3 km! 

Nöjda vovvar idag ocksĂ„ 😀! Imorrn blir de en tur till spĂ„rskogen igen 😀! Fast dĂ„ ska Diza fĂ„ ett lĂ€tt kort spĂ„r med ett par legor i och de andra likasĂ„ 😀! 
Och imorrn blir de arnöa sĂ„ ska passa pĂ„ att gĂ„ dĂ€r ute, Ă€r sĂ„ hĂ€rliga vĂ€gar dĂ€r 😀! 

Hade gott 😀



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0