TĂ€vling pĂ„ g 😁

I torsdags Ă„kte jag pĂ„ öppentrĂ€ningen hos Maja! Blev lite rallylydnad och lite annan trĂ€ning 😃! Barran va riktigt pĂ„ tĂ„rna och Diza skötte sig ocksĂ„ bra 😃!

I fredags sĂ„ Ă„kte vi till skogen vid 09.00! Ulle hade varit gullig och lagt viltspĂ„r kvĂ€llen innan sĂ„ de va bara att gĂ„! Och JÄVLAR va Barran gjorde de bra 😃😃😃! SĂ„ bra har hon ALDRIG gĂ„tt 😃!! SĂ„ nĂ€sta gĂ„ng ska vi trĂ€na Ă„tergĂ„ngar och fixar hon de lika bra sĂ„ ska hon fĂ„ ett "prov spĂ„r" tĂ€nkte jag och gör hon de lika bra sĂ„ ska hon fĂ„ ett jĂ€tte lĂ€tt och sen ev dags att starta ett prov 😃! Men vi fĂ„r se, vill att allt ska stĂ€mma och kĂ€nnas bra! Sen kan sjĂ€lvklart allt hĂ€nda nĂ€r man vĂ€l ska gĂ„, de har ju Ă€ndĂ„ legat 24 timmar och de blir ju mkt störningar dĂ„!

Diza gjorde Ă€ven bra ifrĂ„n sig men blev vĂ€ldigt het, sĂ„ fick sĂ€tta henne i början för hon var överallt och ingenstans! Men hon tog sig igenom 😀! De va Ă€ven folk i skogen och leta efter nĂ„ pinnar och han hade antagligen varit dĂ€r och gĂ„tt med!

Efter de fick de bada och sen va det dags att hÀmta Pepsi och Äka till veterinÀren. SÄ han har varit hemma i helgen med för de Àr lite pyssel med tvÀttning och smörjning! Men i morse gick de riktigt bra han varken pep, bet eller tyckte de va lÀskigt. Se vad han sÀger ikvÀll! Imorrn fÄr han Äka tillbaka till mormor och morfar de saknar han! SÄ ska de fÄ prova tvÀtta och smörja och skulle de inte klara av de (vilket jag tror de gör) fÄr han följa med hem igen tills det Àr lÀkt och fint!

Tagit de rĂ€tt lugnt i helgen, vi har varit ute mkt men inte gjort nĂ„t direkt! Men mĂ„ste ju ta de lugnt in i mellan Ă„t ocksĂ„ 😃!

Veckan som kommer nu blir de lite högre tempo och en hel del trĂ€ning. Ska göra första tĂ€vlingen pĂ„ lördag 😁! Kan bli intressant detta! SĂ„ blir en del rallylydnads trĂ€ning bĂ„de med och utan skyltar! PĂ„ torsdag blir de viltspĂ„r och sĂ„ fĂ„r de vilodag pĂ„ fredag och söndag!

Pepsi fyllde Àven Är igÄr och han blev hela 12 Är! De Àr lite dÀrför han bor hos mormor och morfar och dÀr fÄr han lugn och ro! Och han lever som i ett paradis dÀr och fÄr njuta och alltid va med!
Bara skogspromenader, kan gĂ„ in och ut som han vill, sjön nedanför huset och han blir allmĂ€nt bortskĂ€md đŸ˜ƒâ€!

Hade gott!


Kommentarer
Postat av: birgitta

Mina varmaste gratulationer till veteranen, fast det kan man inte tro att han Àr!

2013-06-02 @ 17:37:06
Postat av: Emma

Han Ă€r pigg och full i bus 😀! Han tackar och bockar 😀

2013-06-02 @ 18:54:15

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0